27 Apr 2011

Jom Join Bloglist Jamal

untitled
Nak join KLIK SINI

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Kali ni Ammar nak join bloglist dari sahabat blogger Jamal. Bukan senang nak boleh peluang macam ni kan? Jamal si blogger yang femes dekat innit nuffnang tu ajak join bloglist dia. Tawaran yang sangat menarik bagi Ammar sebab blog Jamal ni dah ramai orang kenal so traffik mestilah tinggi kan? Rugilah kalau Ammar tak join bloglist ni sebab boleh dapat traffik free. Kan kan?


Jamal tanya Ammar kenapa nak masuk bloglist dia? Ok Ammar jawab kenapa Ammar nak masuk bloglist Jamal. Ammar nak masuk blog Jamal sebab Ammar tahu blog Jamal ni antara blog yang terkenal di innit nuffnang. Bila terkenal di innit nuffnang maknanya traffik ratus-ratus setiap hari dari innit tu dalam gengaman lah kan? Ammar tahu traffik blog Jamal ni memang tinggi. Sebab kerap kali je Jamal ni muncul dalam featured posts. Selain tu Jamal ni tak sombong orangnya walaupun dia femes di innit nuffnang dia tetap nang it orang lain yang tak femes. Macam Ammar ni yang baru je lagi masuk innit tu.


Kenapa Jamal patut pilih blog Ammar? Jawapan yang cukup ringkas untuk dijawab. Ammar rasa semua blogger yang buat bloglist ni mesti nak blog yang selalu update hari-hari kan? Betul tak? Blog Ammar ni walaupun malas nak update paling kurang 2-3 entri Ammar update tiap-tiap hari. Kalau malas sangat-sangat baru 1 entri setiap hari. Jadi tak rugilah kalau Jamal pilih blog Ammar ni untuk bloglist Jamal kan?


Jamal suruh komen sikit blog dia kan? Ammar ada satu je komen untuk blog Jamal ni. Secara keseluruhanny susun atur blog Jamal dah ok tapi satu je tak ok. Butang follower Jamal tu letak bawah sangat. Susah lah nak dapat follower ramai sebab mungkin orang tak nampak butang follower tu sebab bawah sangat. Ammar harap Jamal letak butang follower tu atas sikit lah baru tinggi peluang untuk dapat ramai follower. Tu je yang Ammar nak komen yang lain semuanya dah ok.


12 ulasan:

MiSzy DiaN berkata...

wahhhh nak kejar traffik blog erk? hehehe.. gud luck ammar :)

Sharinginfoz berkata...

bagus gak join bloglist ni

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Jamal dah verify Link ke Blog Jamal tue...

TAHNIAH Ammar...disebabkan Jamal suke baca entry nie dan Ammar bagi komen yang membina untuk blog Jamal. Secara automatic Jamal terus pilih blog Ammar masuk dalam senarai 20 Blog Pilihan Jamal..

Kemudian blog Ammar akan bersaing dengan blog-blog yang lain untuk menjadi 3 Blog Terbaik pulak nanti ye..Gud Luck tau..ade mase 2 hari lagi nie, rajin2 la bodek Jamal..hehe..

AMMAR YASIR berkata...

@MiSzy DiaN nak kejar traffik lah ni...hehehehe

AMMAR YASIR berkata...

@Sharinginfoz boleh tingkatkan traffik kan?jom join

AMMAR YASIR berkata...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR Hehehe.... Thanks... nanti nak bodek2 lagi lah..lalalala

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Hehe..kipas jangan tak kipas..InsyaAllah kalo ade mase lebih nanti..Jamal buat new entry dan tolong promote Blog Ammar sekali ye..

Tolong Menolong Amalan Mulia..:-)

Zuwairi Aiman berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

fahmimustakim berkata...

wah3..dua orang hebat innit nuffnang nak bergabung..huhuhu..

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

mana ade hebat pun Fahmi...jom la join skali..hehe...

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Tahniah Ammar dah menang segmen Bloglist Blog Jamal..

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Jamal dah ade Domain baru tau kawan-kawan..

www.jamaluddin.net