9 Apr 2011

Laporan Traffik Minggu Ini

traffik

 

 

Assalamualaikum semua. Ammar rasa dah lama tak update entri blog ni. Semalam tak ada satu pun entri terbaru kat blog ni. Bukan apa, sebenarnya Ammar kurang sihat sekarang ni. Semalam perut ni sakit sangat. Hari ni Alhamdulillah dah ok sikit.

 

 

Ammar tengok ramai blogger buat laporan traffik so Ammar pun rasa nak buat jugak lah. Kata orang kalau tak ada idea untuk update blog baik cari sesuatu yang lain contohnya macam buat laporan traffik atau join segmen ke barulah blog tu hidup kan?

 

 

Pencapaian terbaik blog Ammar minggu ni adalah 646 UV pada 3 April 2011. Lepas tu turun, naik, turun dan hari ini lebih kurang 330 UV jugak. Apa yang Ammar gembira sangat bukan traffik tertinggi tu tapi yang paling gembira bila dapat tahu traffik blog Ammar boleh cecah 300 UV tanpa update blog semalam. Sorry sangat-sangat sebab tak update blog semalam. Ammar kurang sihat. Lepas ni tak nak dah malas-malas update blog sebab takut traffik jatuh pulak nanti.

4 ulasan:

darxniq berkata...

xpe2....klu leh maintan atas 500..:)

Muhammad Helmi berkata...

okey la tu...
saya pnye da jtuh da...
(*_*)

ardinihumaira berkata...

dni lom semak uv minggu ni. nak tengok jap :)

Awan Biru berkata...

Wah, okaylah tu. Awan ni paling tinggi pun 3 saja.