Mudahnya Dapat Buffered Earnings

BE ke-4Siapa yang setuju dengan Ammar kalau Ammar cakap senang je nak dapat buffered earnings ni? Kalau setuju sila angkat tangan sekarang jugak. Betul sebenarnya apa yang Ammar cakapkan tu. Sebenarnya untuk dapat buffered earnings ni cukup senang. Nak tahu macam mana caranya? Nanti Ammar bagitahu step-step mudah tu.



Percaya atau tidak Ammar telah dapat buffered earnings pertama setelah sebulan dua hari blogging. Nak tengok bukti KLIK SINI. Betul, hanya sebulan dua hari blogging dah dapat buffered earning dari nuffnang. Cukup senang kan? Step pertama untuk dapat buffered earnings adalah pastikan mendapat status Glitterati dari nuffnang. Untuk dapat status Glitterati itu anda haruslah setia pada nuffnang dan jangan sesekali meletakkan iklan pesaing nuffnang di blog anda seperti SAYS.my, gooogle adsense, mangga dan sebagainya.


Step kedua adalah pastikan meletakkan iklan nuffnang di tempat yang betul seperti yang telah dijelaskan dalam akaun nuffnang anda itu. Pastikan ketiga-tiga iklan itu diletakkan di dalam blog anda. Kesilapan meletak iklan yang tepat pada tempatnya akan menyebabkan anda tidak mendapat buffered earnings.


Step seterusnya adalah sentiasa update survey di akaun nuffnang anda. Jawab semua soalan yang ditanya oleh nuffnang dan pastikan bahagian kosong perlu diisi dengan ayat yang menarik supaya syarikat pengiklanan tertarik. Peluang untuk dapat buffered earnings akan lebih cerah jika ayat yang digunakan menarik.


Berikutnya pastikan anda sentiasa berhubung dengan nuffnang seperti sentiasa menghantar tiket kepada nuffnang untuk memberi pendapat dan cadangan kepada nuffnang. Dengan ini pihak nuffnang akan mudah mengesan blogger yang sentiasa berhubung dengan pihaknya dan peluang untuk mendapat buffered earnings akan menjadi lebih cerah lagi.


Untuk penjelasan lebih terperinci mengenai cara senang dan cepat untuk dapat buffered earnings sila KLIK SINI.




{ 11 comments.. read them below or add one }

miss ryrinn miss ryrinn 14 April 2011 9:14 PTG
pakcik , nuffnang masih merajuk dengan sayaaa laaa . sobsss
Sharinginfoz Sharinginfoz 15 April 2011 7:35 PG
Tahniah semoga lebih gempak di masa akan datang
feyus feyus 15 April 2011 1:03 PTG
Info yang sangat berguna untuk nuffnangers. Nuffnang takkan merajuk dgn kita jika kita setia dgn mereka.:)
Kelebihan Dan Sejarah Ayat 1000 Dinar
JAMALUDDIN ABU BAKAR JAMALUDDIN ABU BAKAR 15 April 2011 2:24 PTG
Terbaik..thanks for sharing..Jamal pun nak share jugak cmne jamal dapat banyak BE selepas hanya sebulan register ngan NUFFNANG..

dalam masa 3 bulan je jamal dah dapat 9 BE..not bad kan..nie jamal kongsikan 15 tips untuk korang semua..harap2 dapat membantu

15 CARA DAN TIPS NAK DAPATKAN BUFFERED EARNINGS DARI NUFFNANG
Budak Botak Budak Botak 15 April 2011 3:00 PTG
ramai2 blogger2 lama dh lari dr Nuffnang, tapi Bdk Botak tetap setia, he3...
sabree hussin sabree hussin 15 April 2011 8:02 PTG
letak google adsense tak jejas gliterati.. nak letak bidvertiser pun tak beri kesan