Obama Penyebab Zuckerberg Pakai Kot

du_01.1
Gambar dari Kosmo Online
Semalam, Presiden Amerika Syarikat(AS) menceritakan majlis makan malamnya bersama CEO Facebook, Mark Zuckerberg. Ketika Zuckerberg duduk di sebelah kanan presiden berkenaan.

"Saya ialah lelaki yang menyebabkan Zuckerberg terpaksa memakai tali leher (merujuk kepada pemuda tersebut yang gemar bergaya santai dengan memakai baju-T). Semasa kami sedang menjamu selera, dia mula berpeluh. Ia amat tidak selesa untuk Zuckerberg. Saya kemudian membantu dia menanggalkan kotnya. Saya berkata kepadanya, jika anda mahu Mark (Zuckerberg), kami semua boleh menanggalkan kot kami supaya anda tidak kelihatan janggal," kata Obama.
Presiden berusia 49 tahun itu kemudian menanggalkan kotnya dengan diikuti Zuckerberg sekali gus mendedahkan kemeja yang dipakainya bersama tali leher hitam.
 
Sungguh aku kagum dengan Mark Zuckerberg walaupun dia adalah orang kaya tetapi cukup bersederhana. Susah nak cari orang macam ni zaman sekarang sebab biasanya kalau orang kaya pasti berpakaian mahal dan bergaya. Mark Zuckerberg adalah seribu dalam satu.
 
Sumber berita: Kosmo Online


4 comments.. read them below or add one

Rozuan Ismail Rozuan Ismail 22 April 2011 12:14 PTG
WAH!!HEBAT MARK ZUCKERBERG.kALAULAH KAU ORANG ISLAM ,BETAPA BERUNTUNG NY AENGKAU
a m e a m e 22 April 2011 12:26 PTG
nice post . love to read it . :) sifat mark zuckerberg yang rendah diri patut di contohi . kann ?
Syuxer Syuxer 22 April 2011 12:29 PTG
mark memang orang yang baik..doakan dia semoga dia mendapat hidayah dari Allah s.w.t..orang yang baik2 seperti dia harus didoakan banyak2 diberi hidayah..