14 Apr 2011

Pemenang Contest Cintai Alam Sekitar

Tibalah saat kemuncak contest cintai alam sekitar dari Ammar. Setelah diteliti dan dan dijiwai seluruh entri yang join contest ni Allah telah menggerakkan hati Ammar untuk pilih 3 peserta terbaik dibawah ini. Mereka dinilai bukan 100% dari gambar tetapi dinilai 100% dari gabungan gambar dan entri menarik. Segala keputusan adalah muktamad dari Ammar. Adat pertandingan ada yang menang dan ada yang kalah.
DSC07576
SAM_4941
save the nature2
Kepada pemenang sila emailkan segala butiran seperti nama penuh, nombor akaun bank dan nombor telefon ke email pcr_353@yahoo.com atau ke inbox facebook Ammar KLIK SINI.

8 ulasan:

*47!k@# berkata...

tahniah kpd pemenang!

Wafiy Suzly berkata...

oh, dah kalah, hukhukhuk

miss ryrinn berkata...

TAHNIAH kpd PEMENANG :))

miss ryrinn berkata...

TAHNIAH kpd PEMENANG :))

eqybal berkata...

x da rezeki nk menang la.. btw, tahniah utk pemenang..

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahahaha. iqa menang ke?
*tampar2 pipi.

ase mcm mimpi je. huhuhu..


thanks ammar :))
nnt iqa msg kat fb. :P

miera momo chan berkata...

cik ammar, sy da tinggalkan msg di fb awak :)

fa10 berkata...

tahniah kpd pemenang... hadiah ratus2 tu!