6 Apr 2011

Perhatian Kepada Blogger Yang Menggunakan Iklan Nuffnang.(Berita Penting)

Nuffnang Malaysia   Asia Pacific’s First Blog Advertising Community

Selamat pagi semua. Kali ni Ammar ada berita penting untuk sebarkan kepada blogger yang menggunakan Nuffnang. Sebelum ni Ammar tertanya-tanya kenapa status Glitterati Ammar tiba-tiba hilang. Puas memikirkan silap Ammar. Mula-mula tu Ammar ingat sebab letak iklan Heartbeat tapi akhirnya hari ini terjawab semua persoalan tu.

 

 

Sebenarnya Ammar dah lama hantar tiket kat Nuffnang dan tanya kenapa status Glitterati tu hilang tapi tunggu punya tunggu hampir seminggu baru Nuffnang balas tiket tu. Bukan main lama dia nak balas tapi masa Ammar dapat status Glitterati sekejap je Nuffnang balas tiket yang Ammar hantar.

 

 

Hari ini barulah Ammar tahu apa punca sebenar status Glitterati Ammar ditarik. Jawapannya sebab Ammar letak iklan SAYS.my dekat entri Ammar. Kuat betul merajuk  Nuffnang ni, letak iklan dekat entri pun nak tarik status Glitterati. Tapi apa-apa pun Ammar mengaku Ammar silap dan Ammar dah buang semua entri pasal SAYS.my dekat blog ni. Masalah selesai dan sekarang ni tunggu untuk dapat status Glitterati tu balik. Harap Nuffnang cepat-cepat bagi status Glitterati tu.

 

 

Kalau nak tengok bukti sila tengok gambar kat bawah ni.

Nuffnang Malaysia   Asia Pacific’s First Blog Advertising Community » Viewing Ticket

12 ulasan:

Cik Ila berkata...

ohoho..kesian...sabar jela...nuffnang sgt kuat merajuk..

O'gosh berkata...

memang nuff ni...kalau nak part nak tarik gliterati tu memang cepat je..sabar je la..

*47!k@# berkata...

owh,,mcm tu ek??oke2..

Peja berkata...

Aik, Peja ade gak ltk says ni, tapi xde plak kene tarik... huhuhu... ade teknik die kot :D

ZACK ENTRY berkata...

kalau tak silap dalam 3 hari dapat la status tu..memang kene demand la kalau nak pasang iklan..belajar dari kesilapan dan jangan curang ^^,

Sharinginfoz berkata...

so pilihan di tangan anda......

Tok Esah berkata...

hahah!! akhirnya dapat juga penyelesaian!! hehe

jgn buat agy!!

toyolkiut berkata...

TK punya ada nuff ngn xde pun sama je..
dh hmpir setahun 20sen tu je la..
hahaha....

AMMAR YASIR berkata...

@Cik Ila Mmg kuat merajuk pun..macam awek lah pulak Nuffnang ni

AMMAR YASIR berkata...

@O'gosh Nuffnang memang...geram gila bila kena tarik Glitterati

ardinihumaira berkata...

uiskkk takmo geli2 hilang.. jum jangan letak SAYS

Blogger Melayu Jawa berkata...

ni mesti kes dek ammar x baca betul2 term & condition Cik Nuff tu kan.