Perhatian Kepada Blogger Yang Menggunakan Iklan Nuffnang.(Berita Penting)

Nuffnang Malaysia   Asia Pacific’s First Blog Advertising Community

Selamat pagi semua. Kali ni Ammar ada berita penting untuk sebarkan kepada blogger yang menggunakan Nuffnang. Sebelum ni Ammar tertanya-tanya kenapa status Glitterati Ammar tiba-tiba hilang. Puas memikirkan silap Ammar. Mula-mula tu Ammar ingat sebab letak iklan Heartbeat tapi akhirnya hari ini terjawab semua persoalan tu.

 

 

Sebenarnya Ammar dah lama hantar tiket kat Nuffnang dan tanya kenapa status Glitterati tu hilang tapi tunggu punya tunggu hampir seminggu baru Nuffnang balas tiket tu. Bukan main lama dia nak balas tapi masa Ammar dapat status Glitterati sekejap je Nuffnang balas tiket yang Ammar hantar.

 

 

Hari ini barulah Ammar tahu apa punca sebenar status Glitterati Ammar ditarik. Jawapannya sebab Ammar letak iklan SAYS.my dekat entri Ammar. Kuat betul merajuk  Nuffnang ni, letak iklan dekat entri pun nak tarik status Glitterati. Tapi apa-apa pun Ammar mengaku Ammar silap dan Ammar dah buang semua entri pasal SAYS.my dekat blog ni. Masalah selesai dan sekarang ni tunggu untuk dapat status Glitterati tu balik. Harap Nuffnang cepat-cepat bagi status Glitterati tu.

 

 

Kalau nak tengok bukti sila tengok gambar kat bawah ni.

Nuffnang Malaysia   Asia Pacific’s First Blog Advertising Community » Viewing Ticket

{ 12 comments.. read them below or add one }

Cik Ila Cik Ila 6 April 2011 8:34 PG
ohoho..kesian...sabar jela...nuffnang sgt kuat merajuk..
O'gosh O'gosh 6 April 2011 8:48 PG
memang nuff ni...kalau nak part nak tarik gliterati tu memang cepat je..sabar je la..
Peja Peja 6 April 2011 9:04 PG
Aik, Peja ade gak ltk says ni, tapi xde plak kene tarik... huhuhu... ade teknik die kot :D
ZACK ENTRY ZACK ENTRY 6 April 2011 9:05 PG
kalau tak silap dalam 3 hari dapat la status tu..memang kene demand la kalau nak pasang iklan..belajar dari kesilapan dan jangan curang ^^,
Sharinginfoz Sharinginfoz 6 April 2011 9:05 PG
so pilihan di tangan anda......
Tok Esah Tok Esah 6 April 2011 11:20 PG
hahah!! akhirnya dapat juga penyelesaian!! hehe

jgn buat agy!!
toyolkiut toyolkiut 6 April 2011 11:23 PG
TK punya ada nuff ngn xde pun sama je..
dh hmpir setahun 20sen tu je la..
hahaha....
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 6 April 2011 11:26 PG
@Cik Ila Mmg kuat merajuk pun..macam awek lah pulak Nuffnang ni
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 6 April 2011 11:27 PG
@O'gosh Nuffnang memang...geram gila bila kena tarik Glitterati
ardinihumaira ardinihumaira 6 April 2011 12:27 PTG
uiskkk takmo geli2 hilang.. jum jangan letak SAYS
Blogger Melayu Jawa Blogger Melayu Jawa 6 April 2011 1:05 PTG
ni mesti kes dek ammar x baca betul2 term & condition Cik Nuff tu kan.