Traffik Blog Aku Dah Maintain 500UV Sehari

Traffik 10-16 april 2011

Alhamdulillah setelah bersusah payah sebelum ni akhirnya traffik blog Ammar dah maintain 500UV sehari. Satu pencapaian yang baik sebab sebelum ni nak maintain 100UV pun susah. Seronok sangat-sangat segala usaha sebelum ini terbalas.

 

 

Anda masih baru dalam dunia blogging dan nak dapat traffik tinggi? Kuatkan usaha dan pastikan setiap hari kena update blog. Kalau malas update blog tu guna je teknik seo. Kalau malas lagi jawabnya kita bako kita bako je blog tu. Hehehehe.. Teringat babak dalam Hantu Mak Limah.

 

 

Terima kasih kepada yang sentiasa sudi datang blog Ammar yang tak seberapa ni dan terima kasih jugak kepada yang sering memberi tunjuk ajar kepada Ammar dalam dunia blogging. Tak lupa kepada mak ayah yang ada kat kampung tu semoga mereka sihat selalu dan Allah ampunkan segala dosanya. Amin. Macam ucapan hari raya lah pulak.Hehehehe…..

{ 33 comments.. read them below or add one }

darxniq darxniq 17 April 2011 11:07 PTG
tahniah bro...lepas nih maintain lak 1K..hahahhaha
Bella Bell Bella Bell 17 April 2011 11:10 PTG
tahniah bro...


saya ni nak mantainkan 100UV pon semput...huhuu~~
jack jack 17 April 2011 11:11 PTG
wow..tahniah2...blog aku susah nak mantain 100uv sehari..fuh...masih jauh lagi perjalanan ni..
KyêrulL KyêrulL 17 April 2011 11:11 PTG
yeahhh.. terbaik.. naikkan lagi.. ^.^
darxniq darxniq 17 April 2011 11:17 PTG
@KyêrulL

otai dah komen..hahahhaha..larikkkkk..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 17 April 2011 11:23 PTG
@darxniq Insyaallah pasni 1 k plak..hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 17 April 2011 11:25 PTG
@jackThanks..kuatkan usaha pasti dekat je perjalanan tu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 17 April 2011 11:25 PTG
@KyêrulL Baiklah sifu..pasni nak naik lagi..hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 17 April 2011 11:26 PTG
@darxniq Otai datang bagi sokongan....hehehehe
♥CHaRa♥ ♥CHaRa♥ 17 April 2011 11:43 PTG
memang terbaiklah ammar!
tahniah.hihi;)
SHIMI SHIMI 17 April 2011 11:47 PTG
usaha kuat pasti mendatangkan kejayaan bro.
Congrats
Sya Isya Sya Isya 18 April 2011 12:25 PG
Man jadda wa jada. Tahniah!
menu menu 18 April 2011 11:09 PG
tahniah..jeles gueee...nak lepas 50 pun semput ni haaaa
Alan Rizque Alan Rizque 18 April 2011 1:11 PTG
Semoga terus kekal dan bagi update yang terbaik..tahniah bro..
sherah sherah 18 April 2011 2:52 PTG
wow saye pon kalau nak maintain kena update selalu wuuwuu hebat ler awok.hehe kite bako eh eh kite follow le kite follow :)
Myvitrd Myvitrd 18 April 2011 4:22 PTG
Tahniah2 ni satu kemajuan dalam berblog
Chybee Chybee 18 April 2011 4:54 PTG
wah hebat-hebat! tahniah!
♥.::cintabunga™blogspot::.♥ ♥.::cintabunga™blogspot::.♥ 18 April 2011 5:30 PTG
congrat's...wahhh, gempak abesss nih :) jom jadi UNIK kat blog cintabungablogspot meh ^^


http://ikmalira87.blogspot.com
Pirate Pirate 18 April 2011 8:36 PTG
Gud for you :) Pirate masih bertungkus lumus utk tarik UV ke blog pirate nie... ramai lg yg x tahu
fizi fizi 18 April 2011 9:41 PTG
pergh!!tahniah bro...cmne nk jd cm bro ni..hehe
kamalsyah kamalsyah 18 April 2011 9:58 PTG
wah .. tahniah .. maybe boleh ajar saya pula ... http://kamalsyahsharif.blogspot.com