17 Apr 2011

Traffik Blog Aku Dah Maintain 500UV Sehari

Traffik 10-16 april 2011

Alhamdulillah setelah bersusah payah sebelum ni akhirnya traffik blog Ammar dah maintain 500UV sehari. Satu pencapaian yang baik sebab sebelum ni nak maintain 100UV pun susah. Seronok sangat-sangat segala usaha sebelum ini terbalas.

 

 

Anda masih baru dalam dunia blogging dan nak dapat traffik tinggi? Kuatkan usaha dan pastikan setiap hari kena update blog. Kalau malas update blog tu guna je teknik seo. Kalau malas lagi jawabnya kita bako kita bako je blog tu. Hehehehe.. Teringat babak dalam Hantu Mak Limah.

 

 

Terima kasih kepada yang sentiasa sudi datang blog Ammar yang tak seberapa ni dan terima kasih jugak kepada yang sering memberi tunjuk ajar kepada Ammar dalam dunia blogging. Tak lupa kepada mak ayah yang ada kat kampung tu semoga mereka sihat selalu dan Allah ampunkan segala dosanya. Amin. Macam ucapan hari raya lah pulak.Hehehehe…..

33 ulasan:

siTokei berkata...

wah tahniah bro...

darxniq berkata...

tahniah bro...lepas nih maintain lak 1K..hahahhaha

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

tahniah dik ;)
sis tumpang eppy dgr..

Bella Bell berkata...

tahniah bro...


saya ni nak mantainkan 100UV pon semput...huhuu~~

jack berkata...

wow..tahniah2...blog aku susah nak mantain 100uv sehari..fuh...masih jauh lagi perjalanan ni..

KyêrulL berkata...

yeahhh.. terbaik.. naikkan lagi.. ^.^

darxniq berkata...

@KyêrulL

otai dah komen..hahahhaha..larikkkkk..

AMMAR YASIR berkata...

@siTokei Terima kasih bro..

AMMAR YASIR berkata...

@darxniq Insyaallah pasni 1 k plak..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ Terima kasih Sis yang comel.....hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@Bella Bell Thanks Bella..xpe..usaha lagi k

AMMAR YASIR berkata...

@jackThanks..kuatkan usaha pasti dekat je perjalanan tu

AMMAR YASIR berkata...

@KyêrulL Baiklah sifu..pasni nak naik lagi..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@darxniq Otai datang bagi sokongan....hehehehe

♥CHaRa♥ berkata...

memang terbaiklah ammar!
tahniah.hihi;)

SHIMI berkata...

usaha kuat pasti mendatangkan kejayaan bro.
Congrats

Sya Isya berkata...

Man jadda wa jada. Tahniah!

AMMAR YASIR berkata...

@♥CHaRa♥ Biasa je..Terima kasih.....

AMMAR YASIR berkata...

@SHIMI betul tu..terima kasih

AMMAR YASIR berkata...

@Sya Isya Terima kasih Sya

menu berkata...

tahniah..jeles gueee...nak lepas 50 pun semput ni haaaa

Miecyber berkata...

Tahniah....

Ikan Patin Temerloh

Alan Rizque berkata...

Semoga terus kekal dan bagi update yang terbaik..tahniah bro..

saya_arief berkata...

mantap bro.

sherah berkata...

wow saye pon kalau nak maintain kena update selalu wuuwuu hebat ler awok.hehe kite bako eh eh kite follow le kite follow :)

Myvitrd berkata...

Tahniah2 ni satu kemajuan dalam berblog

Chybee berkata...

wah hebat-hebat! tahniah!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

congrat's...wahhh, gempak abesss nih :) jom jadi UNIK kat blog cintabungablogspot meh ^^


http://ikmalira87.blogspot.com

Pirate berkata...

Gud for you :) Pirate masih bertungkus lumus utk tarik UV ke blog pirate nie... ramai lg yg x tahu

Myboiler berkata...

tahniah...banyak tu...

fizi berkata...

pergh!!tahniah bro...cmne nk jd cm bro ni..hehe

kamalsyah berkata...

wah .. tahniah .. maybe boleh ajar saya pula ... http://kamalsyahsharif.blogspot.com

mama hani berkata...

tahniah ye....