Cara Pantas Buat Duit Dengan Blog



Berita baik untuk blogger!!! Kini saudara Amirul Hafiz menghasilkan satu lagi ebook untuk blogger yang ingin menghasilkan pendapatan lumayan dengan blog. Hanya menulis blog mampu menjana pendapatan 4-5 angka sebulan. Jika sebelum ini saudara Amirul Hafiz telah menghasilkan ebook Teknik Rahsia Nuffnang yang mendapat sambutan hangat sehinggakan pihak nuffnang sendiri menelefon beliau dan menyuruh beliau menghentikan jualan ebook itu. Tidak lama kemudian Saudara Amirul Hafiz telah mengumumkan jualan ebook itu ditutup.
rahsiabuatduitnuffnang
Mungkin sudah ramai blogger yang bosan kerana sudah lama blogging tetapi belum menghasilkan duit dengan blog. Letak iklan nuffnang tetapi earning belum cukup untuk cashout, setahun blogging belum dapat duit dengan blog dan sebagainya. Kini semua itu tidak lagi terjadi jika anda membeli ebook dari saudara Amirul hafiz ini. Ebook yang penuh dengan teknik-teknik bagaimana ingin menjana pendapatan secara pantas dengan blog.


Dapatkan sekarang ebook ini sebelum terlambat kerana mungkin ebook ini juga dijual secara terhad seperti ebook Rahsia Nuffnang. Klik gambar dibawah untuk membeli ebook Cara Pantas Jana Wang Dengan Blog.

{ 16 comments.. read them below or add one }

AMMAR YASIR AMMAR YASIR 23 Mei 2011 1:54 PTG
dah try ebook sebelum ni..gempak punya ebook Amirul Hafiz ni...
mushroom mushroom 23 Mei 2011 2:18 PTG
kalau mahal sgt x leh beli lah nampak gayanya
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 23 Mei 2011 4:58 PTG
@mushroom Murah je..RM50 je.. berbaloi2 kalau labur RM50 dapat RM2000 sebulan kan?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 23 Mei 2011 4:59 PTG
@O'gosh betol lah... Buah tangan Amirul Hafiz sentiasa gempak punya
xcyber xcyber 24 Mei 2011 12:20 PG
hehe..
menarik2.. tp mcm mahal jewk
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 24 Mei 2011 1:11 PG
@xcyber Tak mahl pun kalau dgn ebook tu leh buat kita jana pendapatan 4-5 angka sebulan dgn blog....kan?
chris™ chris™ 24 Mei 2011 6:18 PTG
panduan yang sangat berguna buat para blogger.

Terbaru di blog Aku "Percuma Ebook "The Adsense Secret" (Versi Indonesia)"
cik azeya cik azeya 24 Mei 2011 9:27 PTG
duit duit. di mana kau duit. hee
nonon787 nonon787 24 Mei 2011 10:38 PTG
saya pon dah beli ebook sebelum ini