23 Mei 2011

Cara Pantas Buat Duit Dengan Blog



Berita baik untuk blogger!!! Kini saudara Amirul Hafiz menghasilkan satu lagi ebook untuk blogger yang ingin menghasilkan pendapatan lumayan dengan blog. Hanya menulis blog mampu menjana pendapatan 4-5 angka sebulan. Jika sebelum ini saudara Amirul Hafiz telah menghasilkan ebook Teknik Rahsia Nuffnang yang mendapat sambutan hangat sehinggakan pihak nuffnang sendiri menelefon beliau dan menyuruh beliau menghentikan jualan ebook itu. Tidak lama kemudian Saudara Amirul Hafiz telah mengumumkan jualan ebook itu ditutup.
rahsiabuatduitnuffnang
Mungkin sudah ramai blogger yang bosan kerana sudah lama blogging tetapi belum menghasilkan duit dengan blog. Letak iklan nuffnang tetapi earning belum cukup untuk cashout, setahun blogging belum dapat duit dengan blog dan sebagainya. Kini semua itu tidak lagi terjadi jika anda membeli ebook dari saudara Amirul hafiz ini. Ebook yang penuh dengan teknik-teknik bagaimana ingin menjana pendapatan secara pantas dengan blog.


Dapatkan sekarang ebook ini sebelum terlambat kerana mungkin ebook ini juga dijual secara terhad seperti ebook Rahsia Nuffnang. Klik gambar dibawah untuk membeli ebook Cara Pantas Jana Wang Dengan Blog.

16 ulasan:

miss ryrinn _ angin berkata...

ammar dah try > adess macam2 .

AMMAR YASIR berkata...

dah try ebook sebelum ni..gempak punya ebook Amirul Hafiz ni...

mushroom berkata...

kalau mahal sgt x leh beli lah nampak gayanya

O'gosh berkata...

betul ke ni...

AMMAR YASIR berkata...

@mushroom Murah je..RM50 je.. berbaloi2 kalau labur RM50 dapat RM2000 sebulan kan?

AMMAR YASIR berkata...

@O'gosh betol lah... Buah tangan Amirul Hafiz sentiasa gempak punya

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

wahh menarik

AMMAR YASIR berkata...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) Jom pakat beli ramai2 ebook ni

xcyber berkata...

hehe..
menarik2.. tp mcm mahal jewk

AMMAR YASIR berkata...

@xcyber Tak mahl pun kalau dgn ebook tu leh buat kita jana pendapatan 4-5 angka sebulan dgn blog....kan?

Norhisham Nordin berkata...

menarik nih...

AMMAR YASIR berkata...

Jom beli ramai-ramai

chris™ berkata...

panduan yang sangat berguna buat para blogger.

Terbaru di blog Aku "Percuma Ebook "The Adsense Secret" (Versi Indonesia)"

cik azeya berkata...

duit duit. di mana kau duit. hee

nonon787 berkata...

saya pon dah beli ebook sebelum ini

BHAIHAQI COOL berkata...

woo~~ $.$