31 May 2011

Gambar Manusia Di Sembelih, Dikelar | Daging Manusia Sedap Ke?

Sebelum ni semua dah tengok gambar orang makan orang dekat ENTRI NI kan? Tapi yang tu tak best sebab gambar mayat tu bukan gambar real tapi cuma roti yang diukir menjadi orang je. Kali ni Ammar nak tunjuk gambar mayat orang dikelar secara real punya, takde tipu-tipu punya. Jom layan gambar kat abawah ni.

 

 

5080_dsc09769

Suka-suka dia je sembelih orang. Mamat ni ingat tu lembu ke nak sembelih-sembelih ni.

 

5080_dsc09770

Dengan rakusnya Mamat ni sembelih orang.

 

5080_dsc09771

Lepas sembelih, belah perut pulak dah!!!

 

5080_dsc09773

Aktiviti melapah daging manusia

 

5080_dsc09774

Kikis semua daging kasi nampak tulang.

 

5080_dsc09775

Ni gambar kepala manusia yang dikerat tadi.

 

5080_dsc09776

Potong tangan lah pulak. Ingat ni hukum hudud ke?

 

5080_dsc09780

Perut manusia dibiarkan dia atas tanah.

 

5080_dsc09782

Tinggal kaki je lagi belum kikis daging.

 

5080_dsc09785

Kasi nampak tengkorak pulak.

 

5080_dsc09817

Ini gambar tengkorak manusia.

 

5080_dsc09822

Siap posing lagi dengan gambar tengkorak.

 

5080_dsc09763

Potong lagi dan potong lagi.

 

5080_dsc09764

Best ke melapah daging manusia ni?

 

5080_dsc09765

Apa yang penting kerjasama.

 

5080_dsc09767

Kasi potong kepala ini olang.

 

5080_dsc09768

Ni gambar badan manusia yang dikerat-kerat.

13 comments:

YanaMIB said...

eww dlu ms kt kolej membe pernah tjk video org sembelih manusia hidup2 rs nk muntah tgk..bluwekk @_@

Amalina said...

Oh my, boleh muntah hijau ni.

Misz Nuriz said...

eeeeiiiii..
x dpt bayangkan perasaan..

nelly said...

menjijikkan ~

wawa abdullah said...

euuwww~~~ tak leh bayangkn..

Lim Kai Shin said...

I wonder what's their main purpose of cutting the human body into pieces.

zaimzero said...

puak kanibal mana ni-http://zaimzero.blogspot.com

gem said...

Ammar, kalau kau citer sikit background gambar tu lagi kick, bro. Apa cerita... kenapa... kat mana...

amexxx said...

orang siam memang sial n brutal

mars mell-o said...

yeeeeeeeeeeeee.. geli..

Roedy18 said...

Heheeee....

Roedy18 said...

Cam kne gletek je geli....

Anonymous said...

Bangang...kejam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...