31 Mei 2011

Gambar Manusia Di Sembelih, Dikelar | Daging Manusia Sedap Ke?

Sebelum ni semua dah tengok gambar orang makan orang dekat ENTRI NI kan? Tapi yang tu tak best sebab gambar mayat tu bukan gambar real tapi cuma roti yang diukir menjadi orang je. Kali ni Ammar nak tunjuk gambar mayat orang dikelar secara real punya, takde tipu-tipu punya. Jom layan gambar kat abawah ni.


5080_dsc09769
Suka-suka dia je sembelih orang. Mamat ni ingat tu lembu ke nak sembelih-sembelih ni.

5080_dsc09770
Dengan rakusnya Mamat ni sembelih orang.

5080_dsc09771
Lepas sembelih, belah perut pulak dah!!!

5080_dsc09773
Aktiviti melapah daging manusia

5080_dsc09774
Kikis semua daging kasi nampak tulang.

5080_dsc09775
Ni gambar kepala manusia yang dikerat tadi.

5080_dsc09776
Potong tangan lah pulak. Ingat ni hukum hudud ke?

5080_dsc09780
Perut manusia dibiarkan dia atas tanah.

5080_dsc09782
Tinggal kaki je lagi belum kikis daging.

5080_dsc09785
Kasi nampak tengkorak pulak.

5080_dsc09817
Ini gambar tengkorak manusia.

5080_dsc09822
Siap posing lagi dengan gambar tengkorak.

5080_dsc09763
Potong lagi dan potong lagi.

5080_dsc09764
Best ke melapah daging manusia ni?

5080_dsc09765
Apa yang penting kerjasama.

5080_dsc09767
Kasi potong kepala ini olang.

5080_dsc09768
Ni gambar badan manusia yang dikerat-kerat.

13 ulasan:

YanaMIB berkata...

eww dlu ms kt kolej membe pernah tjk video org sembelih manusia hidup2 rs nk muntah tgk..bluwekk @_@

Amalina berkata...

Oh my, boleh muntah hijau ni.

Misz Nuriz berkata...

eeeeiiiii..
x dpt bayangkan perasaan..

nelly berkata...

menjijikkan ~

wawa abdullah berkata...

euuwww~~~ tak leh bayangkn..

Lim Kai Shin berkata...

I wonder what's their main purpose of cutting the human body into pieces.

zaimzero berkata...

puak kanibal mana ni-http://zaimzero.blogspot.com

gem berkata...

Ammar, kalau kau citer sikit background gambar tu lagi kick, bro. Apa cerita... kenapa... kat mana...

amexxx berkata...

orang siam memang sial n brutal

mars mell-o berkata...

yeeeeeeeeeeeee.. geli..

Roedy18 berkata...

Heheeee....

Roedy18 berkata...

Cam kne gletek je geli....

Tanpa Nama berkata...

Bangang...kejam