Gambar Manusia Di Sembelih, Dikelar | Daging Manusia Sedap Ke?

Sebelum ni semua dah tengok gambar orang makan orang dekat ENTRI NI kan? Tapi yang tu tak best sebab gambar mayat tu bukan gambar real tapi cuma roti yang diukir menjadi orang je. Kali ni Ammar nak tunjuk gambar mayat orang dikelar secara real punya, takde tipu-tipu punya. Jom layan gambar kat abawah ni.


5080_dsc09769
Suka-suka dia je sembelih orang. Mamat ni ingat tu lembu ke nak sembelih-sembelih ni.

5080_dsc09770
Dengan rakusnya Mamat ni sembelih orang.

5080_dsc09771
Lepas sembelih, belah perut pulak dah!!!

5080_dsc09773
Aktiviti melapah daging manusia

5080_dsc09774
Kikis semua daging kasi nampak tulang.

5080_dsc09775
Ni gambar kepala manusia yang dikerat tadi.

5080_dsc09776
Potong tangan lah pulak. Ingat ni hukum hudud ke?

5080_dsc09780
Perut manusia dibiarkan dia atas tanah.

5080_dsc09782
Tinggal kaki je lagi belum kikis daging.

5080_dsc09785
Kasi nampak tengkorak pulak.

5080_dsc09817
Ini gambar tengkorak manusia.

5080_dsc09822
Siap posing lagi dengan gambar tengkorak.

5080_dsc09763
Potong lagi dan potong lagi.

5080_dsc09764
Best ke melapah daging manusia ni?

5080_dsc09765
Apa yang penting kerjasama.

5080_dsc09767
Kasi potong kepala ini olang.

5080_dsc09768
Ni gambar badan manusia yang dikerat-kerat.

{ 13 comments.. read them below or add one }

YanaMIB YanaMIB 31 Mei 2011 8:49 PG
eww dlu ms kt kolej membe pernah tjk video org sembelih manusia hidup2 rs nk muntah tgk..bluwekk @_@
Amalina Amalina 31 Mei 2011 9:21 PG
Oh my, boleh muntah hijau ni.
Misz Nuriz Misz Nuriz 31 Mei 2011 9:24 PG
eeeeiiiii..
x dpt bayangkan perasaan..
wawa abdullah wawa abdullah 31 Mei 2011 11:43 PG
euuwww~~~ tak leh bayangkn..
Lim Kai Shin Lim Kai Shin 1 Jun 2011 12:24 PTG
I wonder what's their main purpose of cutting the human body into pieces.
zaimzero zaimzero 2 Ogos 2011 1:27 PG
puak kanibal mana ni-http://zaimzero.blogspot.com
gem gem 13 Januari 2012 3:18 PG
Ammar, kalau kau citer sikit background gambar tu lagi kick, bro. Apa cerita... kenapa... kat mana...
amexxx amexxx 21 Januari 2012 11:50 PTG
orang siam memang sial n brutal
Roedy18 Roedy18 25 Oktober 2012 2:42 PG
Cam kne gletek je geli....
Tanpa NamaTanpa Nama 24 Ogos 2013 10:07 PTG
Bangang...kejam