20 Mei 2011

Gempar!!! Earning RM1000++ Sebulan

1269694801_83999770_1-Mencari-Rakan-Niaga-Bisnes-wilayah-persekutuan
Berita baik dan gempak untuk semua. Macam tak percaya je bila Ammar dapat tahu hanya dengan jual dadih boleh jana pendapatan 4 angka sebulan. Betul, memang betul hanya dengan jual dadih je boleh dapat pendapatan RM1000++ sebulan.



Rahsia jana pendapatan dengan dadih ni Ammar dapat tahu dari sahabat blogger iaitu Peja. Beliau mengusahakan perniagaan dadih dan telah mendapat RM1000++ sebulan. Untuk berkongsi ilmu perniagaan dadih ni saudara Peja telah menghasilkan satu ebook Rahsia Dadih untuk semua. Dalam ebook ini menceritakan bagaimana cara untuk membuat dadih dan memasarkan dadih untuk mendapat pendapatan lumayan.



Senang je nak buat dadih ni bukan susah pun tapi cara pemasaran dadih tu kita perlu tahu untuk dapat pendapatan lumayan. Nak tahu jom beli ebook Rahsia Dadih ni. Sangat murah sebab harganya RM30 je. Ebook ni semakin laris dipasaran internet. Rugilah jika anda yang minat bisnes tapi tak ambil langkah pertama ini. Ramai yang mahu berjaya tetapi tidak memulakan langkah pertama. Ammar suka beli ebook sebab boleh tambah pengetahuan dan banyak ilmu yang boleh digunakan.



Perniagaan ini sangat sesuai untuk sahabat blogger yang tengah bercuti semester sebab buat dadih ni senang je. Buat dan jual je. Jual tu bukan jual sendiri. Ada caranya. Nak tahu rahsia jom beli ebook ni. Klik gambar dibawah ini untuk membeli.

16 ulasan:

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Ish..RM30 tue mahal jugak Ammar kalau untuk e-book dadih nie..orang kat Malaysia nie dah lah kedekut semuanya. Kalau boleh semua nak free je...hehe

Harga pasaran E-Book sekarang nie rasenye dalam lingkungan RM10-20 je. Dengan harga murah dapat lagi ramai pembeli kan.

Sekadar pandangan je...:-)

Jamal pun dalam proses nak siapkan e-book sendiri nie. Tapi lambat lagi siap kot. Nak pastikan orang yang beli tue rase berbaloi dan rasa tak tertipu.

www.jamaluddin.net

AMMAR YASIR berkata...

Mahal ke? Tapi klu ebook berkualiti rasanya tak mahal...bila nak siap ebook jamal tu?

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Pandangan peribadi je Ammar..orang lain maybe ade pandangan diorg sendiri kan.

Tunggu la Jamal Cashout dari Nuffnang,Advertlets dan Exabytes dlu..nanti nak letak bukti-bukti tue semua dalam e-book. Baru orang percaya kan. Hasil usaha sendiri, bukan copy paste,baru rezeki Halal..:-)

Dan Jamal belum habis bertapa teknik SEO lagi nie Ammar..hehe, maybe bila Alexa Rank dah capai below 200k kot baru Jamal start buat promotion.

Norhisham Nordin berkata...

ahhaaa... 2 otai blog sedang berbicara... chaiyok chaiyok... jamal, dah siap ebook tuh jgn lupa inform yek...

ammar, dadih sedap..!! dulu meniaga dadih tapi skang tgh sibuk mkn gaji jek dulu... nak kumpul modal... hehe...

AMMAR YASIR berkata...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR Pergh!!! Macam best je... semakin maju Jamal skarang ni... Nak buat ebook tu tajuk apa?

AMMAR YASIR berkata...

@Norhisham Nordin Ammar tak otai blog pun..bdk baru belajar lagi...huhuhuhuu...sedapnya dadih..huhuhuhu

Awan Biru berkata...

Dadih, I'm lovin it.
InsyaAllah, akan dibeli nanti.

AMMAR YASIR berkata...

@Awan Biru beli jangan tak beli..hehehe. dalam ebook ni banyak cerita mcm mana nak buat dadih sendiri dan bukannya dadih segera dari kedai tu..pelan pemasaran.... bestnya dapat makan dadih ni..huhuhuhu

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Tajuk die x boleh bgtau lagi Ammar, hehe..ade beberapa idea dalam kepala nie, sedang mengumpul bahan-bahan, pastue nak translate english ke malay dan praktikkan dulu..

Kang promote dan cerita lebih2 pastue tak berjaya buat, buat malu Jamal je..hehe

AMMAR YASIR berkata...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR Erm..betol tu... buat dulu..nanti jangan lupa bagitahu Ammar... Nak beli ni...hehehe

Rozuan Ismail berkata...

hebat tol =) jual dadih je pon

AMMAR YASIR berkata...

mcm tak caye kan? jual dadih dapat income 4 angka sebulan

xcyber berkata...

x sangka tul la..
dadih ni kan harga pun murah jer

Anak Dato' X berkata...

Macam tak percaya je....

AMMAR YASIR berkata...

@xcyber murah tapi untung

AMMAR YASIR berkata...

@Anak Dato' X percayalah.hehehe