9 Mei 2011

Gempar!!! Exabytes Mencari 100 Blogger Bertuah

exabytes-logo

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Sebelum Ammar bertolak pergi jalan-jalan pagi ni Ammar nak kongsikan satu berita baik untuk blogger semua. Sekarang ni satu syarikat yang bernama Exabytes sedang mencari 100 orang blogger untuk menyewa tapak iklan pada blog blogger-blogger. Syarikat ini merupakan syarikat yang menjual hosting dan domain untuk blogger.

 

 

Jom sama-sama kita menjana wang melalui blog. Sama-sama kita memohon untuk mendapatkan iklan dari Exabytes ni. Duit masyuk!!! Senang je wow!!!!…. Berbaloi-baloi. Nak join pengiklanan ni? Emailkan permohonan anda di charles@exabytes.com.my dan marketing@exabytes.com.my dan sertakan gambar screenshoot traffik blog anda.

 

 

Untuk pengetahuan semua,  syarat untuk mendapat iklan dari Exabytes adalah minimum purata traffik sehari 130UV. Mudah je syarat dia kan? Jon join Exabytes sama-sama. Untuk keterangan lanjut sila layari laman web http://exabytes.com.my/.

6 ulasan:

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Thanks Ammar dah kongsikan info ini..Gud Luck semua..

www.jamaluddin.net

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Kredit la sikit kat Jamal ye Ammar..Thanks..:-)

riffzam berkata...

terima kasih atas info ni :)

MiSzy DiaN berkata...

traffik cuma 500 jak.. hehe.. btw, nice info ammar..

Mama Zharfan berkata...

me dh join pun, cek pun dh selamat masuk dlm akaun :) ammar join ker tak? :)

tlg vote kalau sempat--voting sampai midnite ni ajer ni

JOM vote MZ kalau sudi!

clement berkata...

you dah dapat bayanran? belilah domain untuk sendiri =P