24 Mei 2011

Rahsia Tawan Traffik Dengan Innit

regdfd
Berita baik untuk blogger yang meletakkan iklan nuffnang pada blog!!!! Tahukah anda dengan status Gliteratti yang anda ada itu anda boleh menawan traffik blog dengan  mudah? Caranya  mudah sahaja, hanya menggunakan Innit Nuffnang. Setiap kali anda menulis entri terbaru pastikan anda pingkan entri itu di Innit Nuffnang KLIK SINI.


Pastikan entri yang di ping itu tersenarai didalam Featured Posts untuk memudahkan anda mendapat traffik tinggi pada blog. Bagaimanakah cara untuk tersenarai di dalam Featured Posts? Caranya cukup mudah. Pastikan anda membuat entri yang menarik dan tajuk menarik yang boleh membuat orang lain teruja dan ingin tahu mengenai isi entri anda itu.


Waktu paling sesuai untuk pingkan entri anda di Innit Nuffnang adalah pada pukul 12 tengah malam dan entri anda berpeluang tersenarai didalam Featured Posts. Featured Posts akan kelihatan di laman web Nuffnang seperti gambar dibawah.
Untitled[2]


Entri anda akan tersenarai di dalam Featured Post mengikut jumlah Nang It, semakin banyak Nang It semakin tinggi kedudukan didalam Featured Posts. Untuk pengetahuan anda semua segala tips dan ilmu mengenai teknik menawan traffik ini Ammar perolehi dari ebook dan tunjuk ajar sifu blog.


Sebelum ini Ammar telah membeli ebook yang cukup bermanfaat dari Saudara Amirul Hafiz iaitu Ebook Rahsia Nuffnang di laman web INI. Tetapi jualan untuk ebook itu telah ditutup untuk selama-lamanya dan berita terbaru beliau telah mula menjual ebook lain yang mirip dengan ebook sebelum ini tetapi lebih fokus lagi kepada teknik jana wang dengan blog. Untuk membeli KLIK SINI.


Nota kaki: Kalau beli ebook pun berkira macam mana nak jana wang dengan blog kan? RM50 yang dilabur sekarang boleh buat duit pada kita RM50,000 masa akan datang. Berbaloi tak?

9 ulasan:

syafiqsulaiman berkata...

Hurmm.. mmg best dgn innit ni..
pernah try jgk..
ikut cara yg ammar cakap..
ping pkl 12..

then, kita kena aktif dgn chat tu..
sape2 join chat.. pndai2 la kte promote entri kita..

Pernah jgk dpt top list dkat innit..
skali je laa.. Ammar mmg slalu dpt top..
respect2! memang pkar innit..

Mama Zharfan berkata...

mcm2 cara tp nak kena rajin+ komited

feyus berkata...

Thanks bro.. satu tips yang berguna.
RON-95 akan naik 20 sen

Elle Elyssa berkata...

selalu ping entry di innit. thanks for the tips

::fadxieza:: berkata...

saya dah nanged entry ni..
hehe..

nonon787 berkata...

memang kene rajin la yer..hehe
kalau pukul 12 tu, saya dah zzzz...hehee

Adam Roslan berkata...

Tips terbaik. Sebabtu la harini tengok blog Jom Klik di top Innit ya. Tahniah.

IKEA Meatballs Halal

Cesc Aiman berkata...

nuffnang ni menipu jer..trafik 5000UV sehari cuba teka brapa diorang bayar? aku punya rm2 sahaja ya, sekian, mmgla 5000UV tak banyak, tapi kalau korang expect brapa, 5000UV aku expect around rm10 pun jadila. ini rm2 jer? padahal dia letak iklan byk yg free2 jer dapat impression kalo korang perasan..Milk a deal, Ikea, Dutch Lady sume jalan kat blog, tp kat GLOBAL CPC pun diorang tak bayar..aku submit tiket tanya ttg kekeliruan ni, tahu apa diorang jawab? dia kata BE ni bukan bermaksud 5000UV dia bayar 5000 impression, tapi sponsor akan beli katala sebagai contoh 1500 dari 5000 UV tu, bahagikan kepada 30 hari (tempoh BE berjalan), maknanya 50 kan? so, 50UV yg pertama itu jerla akan dapat tgk iklan BE kita, dan kita dibayar pun utk 50UV tu jer..maknanya kalo trafik korang mencanak sampai 10000UV sehari pun, dia tetap bayar utk 50jer...so jadila rm2, maksima rm5...faham kn?

http://suarasukan1mas.blogspot.com

efa nur berkata...

waahh..mcm best nie..nak try laa..hee :D
thanx for sharing...
efa folow.. :)

Jom Terjah Sini :)