Setia Pada Nuffnang Dapat RM2k Sebulan

NuffNang_2.0-full
Semalam Ammar ada buat entri pasal nuffnang ni di ENTRI NI. Nuffnang bermasalah sikit sekarang ni sebab Ammar dah guna nuffnang hampir 5 bulan tapi income yang  dapat tak sampai pun RM20. Ramai jugak yang komen ENTRI NI. Ada yang suruh Ammar terus setia dengan nuffnang dan ada yang suruh Ammar tukar kepada pengiklan lain contohny advertlets.


Ammar pun teringat dengan kata-kata sebahagian yang komen tu. Ada cakap dah letak iklan nuffnang setahun tapi income lagi sedikit dari Ammar. Ammar pun fikir, diorang tu boleh sabar dan setia tak kan Ammar tak leh sabar dan setia kan? Ammar dah buat keputusan nak setia pada nuffnang sebab duit bukan penting sangat pun dalam blogging ni. Keikhlasan tu sangat penting.


Ammar teringat entri Cik Epal KAT SINI. Cik Epal berjaya mendapat RM2k sebulan hanya dengan iklan dari nuffnang. Percaya atau tidak itulah bukti dari Cik Epal. Nak tengok KLIK SINI. Barulah Ammar tahu sebenarnya kesetiaan itu sangat penting untuk kesejahteraan hidup kita pada masa akan datang. Cik Epal memang dah lama dalam dunia blogging ni tapi dia tetap setia dengan nuffnang dan akhirnya berjaya mendapat pendapatan bulanan sebanyak RM2k. Apa pendapat anda semua?

{ 17 comments.. read them below or add one }

Rozuan Ismail Rozuan Ismail 6 Mei 2011 10:20 PTG
setuju.tgk pendapat cik epal.rasa macam nak jadi macam dia.cuba untuk setia
cikbintang cikbintang 6 Mei 2011 10:24 PTG
kdg2 kalo dipikirkn sgt nk duet mmg r...cuba wt xtaw je....tuptaptuptap...da ade...setia kn lbey bgs..=)
JAMALUDDIN ABU BAKAR JAMALUDDIN ABU BAKAR 6 Mei 2011 10:30 PTG
Assalamualaikum Ammar.

Bagus la kalau nak setia macam tue. Sama-sama kita setia dengan Nuffnang ye..disamping tue kita cari peluang-peluang buat duit dengan cara lain jugak tau..

Jamal nak kongsi dengan Ammar dan rakan-rakan blogger nie. Exabytes ade bukak offer untuk 200 blog. Exabytes nak letak iklan diorg kat blog kita untuk 3 bulan. Jamal dah try apply dan Alhamdulillah dah hantar invoice kat diorg, tinggal tunggu Banner script dari diorg je nie..

Jamal rase blog Ammar layak nak apply sebab Traffic agak ok kan, ade maintain dalam 300 UV camtue kan..boleh email ke charles@exabytes.com untuk apply..Gud Luck ye..

Jamal kongsikan untuk kawan-kawan semua.."Sharing Is Caring" kan.


www.jamaluddin.net
haiqal haiqal 6 Mei 2011 10:35 PTG
Lepak ah.aku pun sama gak macam tu.lambat gila nak dapat.Alhamdulillah ada lah juga sponsored post plus with BE.kira ok lah.hehee
moshi_boo moshi_boo 6 Mei 2011 11:35 PTG
huhu sama2 la kita setia pada nuffang ok..=p
lynda lynda 6 Mei 2011 11:41 PTG
setia pada yg satu. heeeeeeee
el-janna el-janna 7 Mei 2011 12:10 PG
amar aku pun pasang iklan nuffnang da 5 bulan tp x dapat 1 sen lgpun..ngahhaha cam ne plk nasib aku ni
gaung gaung 7 Mei 2011 12:33 PG
ammar..ini bukn nasihat dari kami .cuma perkongsian ilmu je dari yang berjaya.peluang untuk dptkn BE dari nuffnang tinggi bila kita selalu buat backlink pada www.nuffnang.com.my..kita usaha.
Lulu caldina Lulu caldina 7 Mei 2011 12:37 PG
seria pada yang satu..pasti berbaloi..
sarah mohamad sarah mohamad 7 Mei 2011 12:39 PG
me pun totaaaaap setia dengan nuffnang. hiks
kucing kucing 7 Mei 2011 12:35 PTG
dengki ngan cik epal~!!
kiter baru jer nak mula~!!
Megah Angkasa Megah Angkasa 7 Mei 2011 4:32 PTG
terbaik....sy di nuffnang bru sebulan bru dpt rm7
Ibnu K Ibnu K 7 Mei 2011 6:53 PTG
Heheh.. kena bersabar banyak tu kan?? Walaupun cuba utk ikhlas tetapi hati kecil asyik fikir pasal duit je.. HAhaha
SyUhAdA SyUhAdA 7 Mei 2011 8:45 PTG
xpe..lme2 nnti bykla tu..
Myboiler Myboiler 7 Mei 2011 10:34 PTG
Ingatkan Ammar dapat 2k...
Shida Radzuan Shida Radzuan 8 Mei 2011 1:42 PG
setuju juga^^ saya pun setia dgn nuffnang dan sekarang da dapat ape yg diidamkan hihi =)