Aku Sayang Ujang9897 Ketat-ketat

18452_103258713034080_100000498563171_85988_7291576_n
Ni bukan luahan hati sang kumbang kepada sang bunganya tapi luahan hati sang blogger untuk sang blogger. Hari ni aku rasa aku sayang sangat kat Ujang9897. Sebab apa? Bukan sebab dia ni jambu ataupun dia ni ayu tapi aku sayang kat Ujang sebab dia bagi aku benda paling berharga. Sangat berharga.

Semua blogger tergila-gilakan benda tu. Bukan teddy bear yang budak jambu tu punya tapi benda paling berharga lagi. Kalau tak dapat benda ni mungkin Bro Ben dah tak jadi blogger lagi. Kenapa? Sebab Bro Ben tu Gila!!! Bhahahahaha…

Nak tahu Bro Ben tu gila apa? Sebenarnya Bro Ben tu gila traffik. Aku pun gila traffik gak sebab tu hari ni aku buat entri banyak-banyak untuk tarik traffik. Terima kasih Ujang9897 sebab bagi traffik free kat aku hari ni. Walaupun traffik tu 72 je tapi tetap bermakna bagi aku. Thanks Bro.

Nota kaki: Aku bukan Gay.
Untitled

4 comments.. read them below or add one

Freaky Freaky 13 Jun 2011 8:31 PTG
haha banyak gak tu trafik dapat daripada sorang blog
Cikgu Fikri Cikgu Fikri 13 Jun 2011 8:31 PTG
hahahhaahaah..
aku dah pikir lain dh td..
huuhuhh :)