20 Jun 2011

Cara Mengenali Facebook Ahmad Seth Tan Betul @ Tipu

Ahmad Seth Tan

Sejak Drama Nora Elena popular di TV3 ramai orang tercari-cari facebook Ahmad Seth Tan kan? Sebab apa? Sebab dalam cerita Nora Elena tu Ahmad Seth Tan(Aaron Aziz) pun layan facebook jugak kan?

Aku memang minat gila kat Ahmad Seth Tan tu sebab dia romantik sangat-sangat. Kan best kalau aku boleh jadi macam dia. Bila ramai yang cari Ahmad Seth Tan di facebook aku pun gatal-gatal tangan lah nak cari profil facebook dia.

Tapi……… Bila aku cari ramai pulak yang nama sama dengan Seth Tan ni. So yang mana satu aku nak pilih ni? Akhirnya aku dapat jawapan yang betul-betul. Mana satu Ahmad Seth Tan original dan mana satu Ahmad Seth Tan cetak rompak?

Sekarang ni aku nak teka mana satu profil facebook Ahmad Seth Tan? Tengok senarai URL kat bawah ni. Sape dapat cari jawapan ni memang bijak.Hehehehehe.

1. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002518473928
2. http://www.facebook.com/profile.php?id=100000890842176
3. http://www.facebook.com/pages/Ahmad-Seth-Tan/148450741894280
4. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002403097107
5. http://www.facebook.com/AhmadSethTan
6.http://www.facebook.com/profile.php?id=100002315900844

13 ulasan:

Cikgu Fikri berkata...

WAH...
tak macam byk pulak nak menyamar jadi SETH TAN..
hahahahah :)

wida berkata...

antara no.1 atau 5..
yg lain mcm seth tan tipu

||aLeaSaRa|| berkata...

itu seth tan ke s_ta_ he3....

Norhafiza berkata...

tak tau le kakNo sbb kakNo tak tengok cite tuh hehe..

zulhaidi berkata...

sumer link tu tipu.... haha

zarazueyin berkata...

x sangka ada jgk eh fb nama ni...hehe

~nsar~ berkata...

huishh memang kus semangat. haha..

Norhisham Nordin berkata...

huhuhu... ramai jugak yg menyamar...

PCL berkata...

singgah sini tertarik dgn tajuk tu...hahah, rasanya takde yg linknya betul pon..semuanya tipu...

[sutera kasih] berkata...

semua fake kot..huhu sbb aritu prnh nmpk aaron post kt twitter, dia bkn owner fb ahmad seth tan, tp pihak empunya crita tu yg create khas utk peminat..if xsilap la hehe

miss ryrinn _ angin berkata...

seth tan pon ade add FB rynn tadi .

NasZ berkata...

no. 5 kot?..Huhu..

salam kenal..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

Tanpa Nama berkata...

Hi, guantanamera121212