Cara Mengenali Facebook Ahmad Seth Tan Betul @ Tipu

Ahmad Seth Tan

Sejak Drama Nora Elena popular di TV3 ramai orang tercari-cari facebook Ahmad Seth Tan kan? Sebab apa? Sebab dalam cerita Nora Elena tu Ahmad Seth Tan(Aaron Aziz) pun layan facebook jugak kan?

Aku memang minat gila kat Ahmad Seth Tan tu sebab dia romantik sangat-sangat. Kan best kalau aku boleh jadi macam dia. Bila ramai yang cari Ahmad Seth Tan di facebook aku pun gatal-gatal tangan lah nak cari profil facebook dia.

Tapi……… Bila aku cari ramai pulak yang nama sama dengan Seth Tan ni. So yang mana satu aku nak pilih ni? Akhirnya aku dapat jawapan yang betul-betul. Mana satu Ahmad Seth Tan original dan mana satu Ahmad Seth Tan cetak rompak?

Sekarang ni aku nak teka mana satu profil facebook Ahmad Seth Tan? Tengok senarai URL kat bawah ni. Sape dapat cari jawapan ni memang bijak.Hehehehehe.

1. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002518473928
2. http://www.facebook.com/profile.php?id=100000890842176
3. http://www.facebook.com/pages/Ahmad-Seth-Tan/148450741894280
4. http://www.facebook.com/profile.php?id=100002403097107
5. http://www.facebook.com/AhmadSethTan
6.http://www.facebook.com/profile.php?id=100002315900844

{ 13 comments.. read them below or add one }

Cikgu Fikri Cikgu Fikri 20 Jun 2011 3:24 PTG
WAH...
tak macam byk pulak nak menyamar jadi SETH TAN..
hahahahah :)
wida wida 20 Jun 2011 3:31 PTG
antara no.1 atau 5..
yg lain mcm seth tan tipu
||aLeaSaRa|| ||aLeaSaRa|| 20 Jun 2011 3:31 PTG
itu seth tan ke s_ta_ he3....
Norhafiza Norhafiza 20 Jun 2011 3:33 PTG
tak tau le kakNo sbb kakNo tak tengok cite tuh hehe..
zulhaidi zulhaidi 20 Jun 2011 3:44 PTG
sumer link tu tipu.... haha
zarazueyin zarazueyin 20 Jun 2011 3:57 PTG
x sangka ada jgk eh fb nama ni...hehe
~nsar~ ~nsar~ 20 Jun 2011 4:06 PTG
huishh memang kus semangat. haha..
Norhisham Nordin Norhisham Nordin 20 Jun 2011 5:14 PTG
huhuhu... ramai jugak yg menyamar...
PCL PCL 20 Jun 2011 5:16 PTG
singgah sini tertarik dgn tajuk tu...hahah, rasanya takde yg linknya betul pon..semuanya tipu...
[sutera kasih] [sutera kasih] 20 Jun 2011 6:27 PTG
semua fake kot..huhu sbb aritu prnh nmpk aaron post kt twitter, dia bkn owner fb ahmad seth tan, tp pihak empunya crita tu yg create khas utk peminat..if xsilap la hehe
miss ryrinn _ angin miss ryrinn _ angin 20 Jun 2011 7:12 PTG
seth tan pon ade add FB rynn tadi .
NasZ NasZ 20 Jun 2011 11:18 PTG
no. 5 kot?..Huhu..

salam kenal..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com
Tanpa NamaTanpa Nama 22 Disember 2012 12:12 PG
Hi, guantanamera121212