Cara Mudah Meningkatkan Traffik Blog

increase targeted website traffic

 

Aku rasa dah lama tak bagi tips-tips kat blog ni. Hari ni terasa pulak nak buat tips untuk blogger khususnya blogger baru. Mungkin bagi blogger nak dapat traffik 500++ sehari susah kan? Nak tahu macam mana cara senang nak dapat traffik macam tu? Aku boleh bagi tips.

 

Caranya senang je, hanya menggunakan satu kaedah sahaja. Korang nampak tak gambar-gambar yang ada dekat bawah header blog aku ni? Nampak kan? Apa tu? Kalau yang tak tahu dan baru nak tahu aku akan bagitahu apa tu. Tu adalah Apesal.com.

 

Apa tu Apesal.com? Apesal.com adalah satu laman web yang membantu blogger untuk tingkatkan traffik blog. Laman web ini akan memaparkan entri-entri blog yang berdaftar dengannya.

 

Sebagai contoh korang daftar Apesal.com dan lepas tu entri korang akan dipaparkan di blog orang lain dan kalau tajuk entri blog korang tu menarik sudah tentunya ramai yang klik. Bila orang klik terus masuk ke laman web Apesal.com.

 

Lepas masuk Apesal.com orang tu kena klik sekali lagi dekat entri tu dan terus masuk blog yang diklik tu. Senang kan? Apesal ni menggunakan konsep perkongsian traffik. Semakin banyak korang sumbang traffik kat website Apesal semakin berpeluang korang dapat traffik tinggi. Tapi pastikan entri yang dipostkan tu betul-betul power dan tajuk mesti gempak.

 

Nak daftar? KLIK SINI. Korang kena tunggu dia terima barulah dapat login dan ambik widget ni letak dekat blog.

{ 13 comments.. read them below or add one }

NasZ NasZ 21 Jun 2011 1:42 PTG
saya ada daftar tapi dah lama..saya dah buang widget dia sebab beratkan blog saya. huhu..

MOHD NASER.com
M'Rie R'Nie M'Rie R'Nie 21 Jun 2011 2:38 PTG
dah pernah try. tapi trafik tetap cam tu gak.
Qaseh dalia adelia Qaseh dalia adelia 21 Jun 2011 3:54 PTG
apesal.com pehh nama mcm nak cr gaduh hik2
HAFIZAL HAFIZAL 21 Jun 2011 4:20 PTG
saya dah daftar kat apesal.com...tapi blum dapat kelulusan lagi
Bayar  Online Bayar Online 22 Jun 2011 12:24 PG
ok gak bro.... tpi mcm nie gak aku punyer blog..... apa pun TQ info... try to the best...
nohoho =) nohoho =) 22 Jun 2011 12:25 PG
ok jugak la apesal.com ni...boleh naik kan traffik walaupun tak banyak sangat
ShafiqIzwan ShafiqIzwan 22 Jun 2011 12:52 PG
terima kasih 4 the tips.. :)