Drama Nora Elena Ditamatkan?

Untitled
Perasaan geram, marah, cuak, sedih menghantui diriku semalam dan hari ini. Rancangan yang aku suka iaitu Nora Elena telah hilang dalam Youtube? Geramnya.HUHUHUHUUHUHUHU….. Dahlah baru je khatam episode 6 je. Semalam buka je Youtube Nora Elena dah tak ada dalam tu. Semuanya MediaPrimaTV remove video Nora Elena tu.


Aku hairanlah kenapa suka sangat remove video dalam Youtube tu? Ingat TV3 tak boleh cari makan ke sebab orang tengok dalam Youtube? Hampeh betul lah. So sekarang ni terpaksalah aku beralih arah kat tonton.my pulak untuk tengok Nora Elena ni.


Apa-apa pun malam ni nak sambung episode 7 pulak. Hehehehehe…bestnya. Jom tonton Nora Elena KAT SINI.

6 comments.. read them below or add one

sYafIk-wAy sYafIk-wAy 10 Jun 2011 9:16 PTG
dermmm dah lah minggu depan aku keje malam . suwey lah
kotak bulat kotak bulat 10 Jun 2011 10:26 PTG
hebat penangan cerita nora elena ni ye.. hehehe
Fay Fay 11 Jun 2011 12:36 PG
dah takde ke episod 7 n seterusnya kat youtube? nasib baik sempat donlod. episod 17 n ke atas je tak boleh tengok. hehehh
Blogger Melayu Jawa Blogger Melayu Jawa 11 Jun 2011 1:01 PG
pe susah tonton.com.my kan ada. korang bleh tonton dari episod 1 sampai ar yang terlatest kat situ jer.
Cikgu Fikri Cikgu Fikri 11 Jun 2011 1:09 PG
wah..
betul2 hantu nora elena ni..
minat betul..
hoohoohoh :)
mOoN mOoN 11 Jun 2011 1:17 PG
tonton lambat...kat you tube..cpt jer..