Harian Metro Kantoi Sudah

248468_10150342844304572_331481044571_9941752_5558363_n
Aku tergelak sorang-sorang tadi bila tengok gambar ni dekat facebook. Gambar dari www.ohmedia.my ni nampak sangat menipunya. Bhahahahaha….. Akhbar Metro nak tipu pun agak-agak lah kan dah kantoi. Kalau berita boleh lah dia nak tipu sebab benda tu tak nampak tapi kalau gambar pun nak tipu macam ni lah jadinya.

Cuba perhatikan gambar yang dibulat tu. Bulat merah sama dengan bulat merah, hijau sama dengan hijau dan ungu sama dengan ungu. Perasan tak muka dia tu sama? Perasan kan? Terang-terang nampak sangat menipunya. Nak guna adobe photoshop sangat lah tu sampai terkantoi. Tu lah, lain kali kalau nak buat berita pastikan ambik gambar baru ada bukti jangan buat berita tapi gambar tak ada.

{ 24 comments.. read them below or add one }

♕ Mr.IX ♂ ♕ Mr.IX ♂ 13 Jun 2011 10:12 PTG
haha~ maybe cuba utk cetuskan kegempakkan gitu... tp apakan daya....
Syat0za Zai Syat0za Zai 13 Jun 2011 10:19 PTG
ce try sini :D http://www.syatoza.com/2011/06/kenapa-metro-photoshopkan-gambar.html
Azmira Yusof Azmira Yusof 13 Jun 2011 10:45 PTG
wahh ramai nye kembar seiras . motor pun sekali . hikhik
ChipCoklat ChipCoklat 13 Jun 2011 10:55 PTG
Huk aloh... kalo saye x masuk blok ini td..tntu saye x prasan.. mmg btul la..hehehehe...ape punya fotografer la..

p/s; mungkin nak bg nampak mcm ramai kut..
Rahsia Jana Trafik
darkbatman darkbatman 13 Jun 2011 11:57 PTG
haha.. biar betik? ak pun pasan baju same.kehkehkeh
YAYA AZURA YAYA AZURA 14 Jun 2011 12:17 PG
kak yaya nak gi cari HM jap..nak tunjuk kat husband..haha..
Miecyber Miecyber 14 Jun 2011 12:54 PG
Metro ni macam surat khabar Utusan kuat menipu pembaca..Hilanglah kepercayaan pembaca jer...

Utusan samapai jatuh nilai sahamnya di sebabkan selalu menipu...

Katak boleh rawat Kanser
mushroom mushroom 14 Jun 2011 1:57 PG
hahaha x agak2 tol nak membohong
akmalhilmi akmalhilmi 14 Jun 2011 6:55 PG
nak kate slh kat ohmedia pn xle gak sbb snap pix kat metro gak
hahahaha

lolz
metro
feyus feyus 14 Jun 2011 9:50 PG
Diharap akhbar ini selepas ini berikan berita yang berkualiti supaya ranking pembc tertinggi no.1 tidak terjejas.
Iklan Ubat kuat lelaki
Liena Cutez Liena Cutez 14 Jun 2011 11:40 PG
owh, HAHAHA. padan muke metro ! :P

http://innit.nuffnang.com/view/1710431/game-angry-birds-live
CIK TOM CIK TOM 14 Jun 2011 11:48 PG
hahaha..buat malu je la metro ni..nk menipu tak agak2...

eh cun no follower 1234 ^_^
Umar Faruq Umar Faruq 14 Jun 2011 12:06 PTG
AHAAHAH !! bengong siall kantoi gini.. haha
ej ej 14 Jun 2011 12:11 PTG
hahaha..bongok betol.haha.
abe long abe long 14 Jun 2011 12:20 PTG
kembo seiras kot.. hahaha
fyna fyna 14 Jun 2011 12:33 PTG
erk...terkantoi lak e...
;)
Pisyek Pisyek 14 Jun 2011 7:32 PTG
kah kah kah. masalah sungguh. :P

Entri terkini: Contest Peace No War Muna
farysa farysa 14 Jun 2011 9:20 PTG
hahaha
dh kntoi hm akhirnya
OrAng_PeRLiS_mEnULiS OrAng_PeRLiS_mEnULiS 14 Jun 2011 9:36 PTG
hahaha.. x sangka metro ni nk bagi ramaikan crowd ngn cara budak budak.. ingtkan profesional... haha

: TWILIGHT: BREAKING DOWN PART 1, november ini
: AWAT TAK TEGANG NI? Hmmm
Peja - Pendapatan Dengan Blog Peja - Pendapatan Dengan Blog 14 Jun 2011 11:40 PTG
Dalam Metro ni, yang no ekor je citer betul...

Artikel terbaru:
Terengganu Juara Piala FA 2011