Pensyarah Baca Blog Aku? Malunya…..

malu
Assalamualaikum semua. Sejak akhir-akhir ni Ammar asyik sibuk je. Nak update blog pun tak ada masa sebab urus untuk kemasukan UPM nanti. Tadi Ammar pergi kolej sebab ada urusan sikit dengan kolej.

Lepas tu tetiba jumpa sorang Pensyarah yang mengajar Ammar dulu. Mula-mula tu dia hairan jugak kat Ammar sebab tetiba je berhenti belajar. Lepas tu baru dia tahu Ammar nak sambung belajar dekat UPM.

Sembang punya sembang dia pun tanya Ammar masa cuti sebelum ni buat apa? Ammar tak sempat nak jawab dia pun cakap update blog ke? Aik? Lain macam je dengar. Kenapa tiba-tiba dia tahu pulak Ammar ni ada blog?

Ammar pun tanya dia macam mana tahu Ammar ni ada blog? Dia cakap, hari tu dia search dekat internet nak cari maklumat pasal kewangan dan tiba-tiba dia masuk blog Ammar. Malunya,  pensyarah tu tahu Ammar ada blog. Tidak!!!!!!

Moral the story blog bukan privacy. Semua orang boleh masuk blog kita tidak kira orang yang kita kenal atau tidak.

Nota Kaki: Lepas ni tak boleh lah nak mengumpat kat Pensyarah.

{ 7 comments.. read them below or add one }

zarazueyin zarazueyin 27 Jun 2011 3:41 PTG
hehe
kecuali kalau blog xde gambar kita dan letak nama samaran ;)
Fahmi Mustakim Fahmi Mustakim 27 Jun 2011 3:50 PTG
hahaha..blog Ammar ni kan popular..kena la berbangga sket..huhu..

ouh, nak mintak izin kat Ammar..saya nak buat entri spesel pasal blog Ammar sebagai tanda trime kasih..sebab tengok kat 'stats' dashboard blog sy, trafik byk datang dri blog Ammar..hehe..

nti malam saya tunjuk bukti, skg ni kne smbung keja lagi, hahaha.. :)
Fahmi Mustakim Fahmi Mustakim 28 Jun 2011 12:00 PG
as-salam Ammar..saya dah buat entri tu..tengok kat link kat bawah ni..

Terima Kasih!
eqbalzack eqbalzack 28 Jun 2011 9:15 PG
bagus kalau ada niat utk sambung belajar...
abg eq lagi la, student + supervisor PhD baca blog abg eq...tak perlu malu sebab itu hobi kita...ok
YOUsoF YOUsoF 28 Jun 2011 12:41 PTG
Hehhe malu bila ada 'ter'cerita kurang baik pasal dia.. tapi bangga bila ada cerita buat dia tersenyum.. ;D