9 Jun 2011

Traffik Naik Mendadak Dengan Teknik SEO

Untitled
Gembiranya rasa hati bila traffik naik tinggi mendadak. Memanglah rasa gembira kan bila traffik tinggi? Sape tak gembira? Tanya Ben Ashaari pun dia cakap gembira kalau traffik tinggi. Betul kan?

Traffik 1k UV sehari pun nak kecoh kan? Apa lah. Hampeh betul. Orang lain traffik  lagi tinggi tak kecoh pun kan? Ammar je yang duk kecoh kecoh kan? Bhahahaha….. Tapi takpe sebab Ammar rasa berpuas hati sangat hasil teknik SEO ni berkesan.


Tapi teknik SEO Ammar buat ni tak lah berkesan sangat macam teknik SEO yang blogger-blogger otai lain buat tu. Otai SEO macam Encik Nakal, Pendekar Berkuda, Niq Afnan tu jauh beza kalau nak dibandingkan dengan Ammar ni. Kan? Traffik mereka semua tu lagi tinggi. Berpuluh-puluh ribu sehari. Apa-apa pun kalau blogger lain nak buat traffik tinggi mendadak cara terbaik adalah SEO.

13 ulasan:

Mila berkata...

camne nk wat SEO ni??
saya budak baru belajar...huu...

Cikgu Fikri berkata...

wah..
bagus praktikkan SEO..
tahniah :)

Freaky berkata...

wah tinggi trafik.. mantopp

! Encik Nakal ! berkata...

Wahh..bagus Ammar traffik dah konsisten tu..nanti makin naik la graf tu..hehehe

P/s:saya bukan otai SEO,saya mcm Ammar juga..traffik pun biasa jer.

Mama Zharfan berkata...

congrats!! share2 lah teknik tu--versi ammar ie yg simple and senang nak buat :)

Salbiah Zakeri berkata...

SEO ni ape?hikhik...

pneumedic berkata...

tahniah..dasat ar,,;)

kiwi berkata...

tinggi tu, lepasni boleh la share2 teknik SEO yang ammar gunakan :)

suhaisweet berkata...

Hebat Bro, usaha tangga kejayaan!

aen ashiqin berkata...

salam ,camne nak guna seo ni? boleh ammar bgi tips x, blog awk mmg best.bykkan lgi tutorial utk blogger bru k..

aen ashiqin berkata...

salam ,camne nak guna seo ni? boleh ammar bgi tips x, blog awk mmg best.bykkan lgi tutorial utk blogger bru k..

aen ashiqin berkata...

aen ingin mencari kwn2 yg sudi follow aen,aen orang bru dlm blogger ni..bgi lah tunjuk ajar jika sudi.

niena shopping2u berkata...

Ammar citer la cmne nk wt teknik SEO tu =.='