Traffik Naik Mendadak Dengan Teknik SEO

Untitled
Gembiranya rasa hati bila traffik naik tinggi mendadak. Memanglah rasa gembira kan bila traffik tinggi? Sape tak gembira? Tanya Ben Ashaari pun dia cakap gembira kalau traffik tinggi. Betul kan?

Traffik 1k UV sehari pun nak kecoh kan? Apa lah. Hampeh betul. Orang lain traffik  lagi tinggi tak kecoh pun kan? Ammar je yang duk kecoh kecoh kan? Bhahahaha….. Tapi takpe sebab Ammar rasa berpuas hati sangat hasil teknik SEO ni berkesan.


Tapi teknik SEO Ammar buat ni tak lah berkesan sangat macam teknik SEO yang blogger-blogger otai lain buat tu. Otai SEO macam Encik Nakal, Pendekar Berkuda, Niq Afnan tu jauh beza kalau nak dibandingkan dengan Ammar ni. Kan? Traffik mereka semua tu lagi tinggi. Berpuluh-puluh ribu sehari. Apa-apa pun kalau blogger lain nak buat traffik tinggi mendadak cara terbaik adalah SEO.

{ 13 comments.. read them below or add one }

Mila Mila 10 Jun 2011 12:52 PG
camne nk wat SEO ni??
saya budak baru belajar...huu...
Cikgu Fikri Cikgu Fikri 10 Jun 2011 1:07 PG
wah..
bagus praktikkan SEO..
tahniah :)
Freaky Freaky 10 Jun 2011 3:02 PG
wah tinggi trafik.. mantopp
! Encik Nakal ! ! Encik Nakal ! 10 Jun 2011 4:38 PG
Wahh..bagus Ammar traffik dah konsisten tu..nanti makin naik la graf tu..hehehe

P/s:saya bukan otai SEO,saya mcm Ammar juga..traffik pun biasa jer.
Mama Zharfan Mama Zharfan 10 Jun 2011 7:00 PG
congrats!! share2 lah teknik tu--versi ammar ie yg simple and senang nak buat :)
kiwi kiwi 10 Jun 2011 9:17 PTG
tinggi tu, lepasni boleh la share2 teknik SEO yang ammar gunakan :)
suhaisweet suhaisweet 10 Jun 2011 10:05 PTG
Hebat Bro, usaha tangga kejayaan!
aen ashiqin aen ashiqin 11 Jun 2011 9:00 PG
salam ,camne nak guna seo ni? boleh ammar bgi tips x, blog awk mmg best.bykkan lgi tutorial utk blogger bru k..
aen ashiqin aen ashiqin 11 Jun 2011 9:00 PG
salam ,camne nak guna seo ni? boleh ammar bgi tips x, blog awk mmg best.bykkan lgi tutorial utk blogger bru k..
aen ashiqin aen ashiqin 11 Jun 2011 9:02 PG
aen ingin mencari kwn2 yg sudi follow aen,aen orang bru dlm blogger ni..bgi lah tunjuk ajar jika sudi.
niena shopping2u niena shopping2u 24 Jun 2011 8:20 PTG
Ammar citer la cmne nk wt teknik SEO tu =.='