Yahooo!!!! Dapat Buffered Earnings Ke-5

Untitled
Alhamdulillah berkat bersabar dan kesetiaan Ammar dekat Encik Nuffnang akhirnya dapat jugak BE ke-5 dari Encik Nuffnang. Tak sangka jugak boleh BE lagi sebab dah beberapa bulan tak dapat BE ni. Sayang sangat-sangat dekat Encik Nuffnang.


Moral the story kalau kita betul-betul nak buat duit dengan blog pastikan kita betul-betul setia dan yakin dengan sesuatu syarikat tu. Sama je dengan kita buat bisnes. Kalau kita yakin dan setia dengan bisnes tu Insyaallah kita dapat pulangan yang lumayan atas kesetiaan dan keyakinan kita tu. Tapi ingat, jangan ada setia dan yakin je sebab benda yang paling penting adalah usaha. Tiada usaha tiada hasil.


Ramai yang suka bercakap kosong “aku nak buat duit dengan blog” tapi ada ke dia usaha lebih untuk betul-betul dapat duit dengan blog? Persoalan tu selalu Ammar guna kalau Ammar nak buat duit. Ada ke aku betul-betul usaha lebih untuk buat duit? Ammar memang suka buat duit dengan internet sebab Ammar tahu perniagaan internet ni lah yang senang untuk dapat duit.


Sebagai usaha Ammar untuk buat duit Ammar dah banyak beli e-book dalam internet ni. Sebab apa? Bukan nak tolong orang yang jual e-book tu tapi untuk dapat ilmu buat duit dengan blog. Senang je sebenarnya buat duit dengan blog ni kalau kita sentiasa beli dan baca e-book yang ada kat internet ni. Kalau anda betul-betul mahukan duit dengan blog Ammar boleh cadangkan satu e-book yang paling hangat dipasaran sekarang ni. KLIK SINI. Kalau nak beli e-book pun kedekut jangan haraplah nak buat duit dengan blog. Setuju?

{ 33 comments.. read them below or add one }

Rozuan Ismail Rozuan Ismail 7 Jun 2011 1:12 PTG
dapat lagi.ke 5?jeles tol ngan ammar ni
izzafey izzafey 7 Jun 2011 1:14 PTG
tahniah tuan muda AMMAR, walau ia x byk tetapi duit tetap duit. semoga ada rezeki lg utk anda
Freaky Freaky 7 Jun 2011 1:26 PTG
tahniah bro.. thanx bg nasihat :)
shopping2u shopping2u 7 Jun 2011 1:55 PTG
tahniah ;)
& follow awk kembali :)
azila azila 7 Jun 2011 2:00 PTG
tahniah Ammar..bila cakap pasal Nuff, br k.zla teringat nak p cek..maklumlah..2 bulan lom tentu bukak tgk..heheh (sbb dah tau xbergerak punya income:)
Lelord Lelord 7 Jun 2011 2:24 PTG
tahniah2....

aah la...sama cam zila, akak nk check gak la
Peja - Pendapatan Dengan Blog Peja - Pendapatan Dengan Blog 7 Jun 2011 2:32 PTG
tahniah ammar...
semoga lebih berjaya lepas ni...

Artikel terbaru:
Nasihat Kepada Anak Berkenaan Ibu Bapa
Sharinginfoz Sharinginfoz 7 Jun 2011 2:46 PTG
congrats, dah lama saya tak dapat benda alah ni
Sunah Mohammad Sunah Mohammad 7 Jun 2011 4:33 PTG
tahniah~ saya tak pernah dapat... hehehehe...
Lulu caldina Lulu caldina 7 Jun 2011 4:48 PTG
tekan laju-laju, sangka dapat tgk duit earning dlm pic tu..ekeke

tahniah..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 8 Jun 2011 8:57 PG
@Rozuan Ismail dapat lagi..hehehe...dah lama x dapat
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 8 Jun 2011 8:58 PG
@izzafey Alhamdulillah rezeki. Walaupun x banyak rasa gembira gak
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 8 Jun 2011 8:59 PG
@umi aiz tips? tengok entri Ammar sebelum ni Ammar ada bagi tips
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 8 Jun 2011 9:01 PG
@azila cek lah..mana tahu kot2 masyuk ke
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 8 Jun 2011 9:02 PG
@Lelord terima kasih..cek jangn tak cek
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 8 Jun 2011 9:03 PG
@Sharinginfoz tHANKS....Cuba lah bodek Nuffnang
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 8 Jun 2011 9:04 PG
@Sunah Mohammad bodek lah nuffnnag sikit pasti dapat
Charmaine Charmaine 8 Jun 2011 11:46 PG
Setuju betul. Asalkan anda terus berusaha, rezeki akan datang =)
slimdiet2 slimdiet2 8 Jun 2011 1:14 PTG
tahniah bro. aku pun dapat gak. yahoo
Niccc Niccc 8 Jun 2011 1:43 PTG
taniah! I just got two BE so far. oh yaa. boleh tolong vote tak? Im taking part the contest of churp churp. kawan-kawan sekalian tolong vote saya boleh tak? I want the toy! So cute.

http://apps.facebook.com/contestshq/contests/125992/voteable_entries/23371232?order=recency

trillion thanks.!
kblog kblog 8 Jun 2011 6:39 PTG
wow! terrrrrrrrrrrrrrrrrrbaik bro!
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 8 Jun 2011 7:07 PTG
@Charmaine Usaha tangga kejayaan, Insyaallah...Amin