7 Jun 2011

Yahooo!!!! Dapat Buffered Earnings Ke-5

Untitled
Alhamdulillah berkat bersabar dan kesetiaan Ammar dekat Encik Nuffnang akhirnya dapat jugak BE ke-5 dari Encik Nuffnang. Tak sangka jugak boleh BE lagi sebab dah beberapa bulan tak dapat BE ni. Sayang sangat-sangat dekat Encik Nuffnang.


Moral the story kalau kita betul-betul nak buat duit dengan blog pastikan kita betul-betul setia dan yakin dengan sesuatu syarikat tu. Sama je dengan kita buat bisnes. Kalau kita yakin dan setia dengan bisnes tu Insyaallah kita dapat pulangan yang lumayan atas kesetiaan dan keyakinan kita tu. Tapi ingat, jangan ada setia dan yakin je sebab benda yang paling penting adalah usaha. Tiada usaha tiada hasil.


Ramai yang suka bercakap kosong “aku nak buat duit dengan blog” tapi ada ke dia usaha lebih untuk betul-betul dapat duit dengan blog? Persoalan tu selalu Ammar guna kalau Ammar nak buat duit. Ada ke aku betul-betul usaha lebih untuk buat duit? Ammar memang suka buat duit dengan internet sebab Ammar tahu perniagaan internet ni lah yang senang untuk dapat duit.


Sebagai usaha Ammar untuk buat duit Ammar dah banyak beli e-book dalam internet ni. Sebab apa? Bukan nak tolong orang yang jual e-book tu tapi untuk dapat ilmu buat duit dengan blog. Senang je sebenarnya buat duit dengan blog ni kalau kita sentiasa beli dan baca e-book yang ada kat internet ni. Kalau anda betul-betul mahukan duit dengan blog Ammar boleh cadangkan satu e-book yang paling hangat dipasaran sekarang ni. KLIK SINI. Kalau nak beli e-book pun kedekut jangan haraplah nak buat duit dengan blog. Setuju?

33 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

dapat lagi.ke 5?jeles tol ngan ammar ni

izzafey berkata...

tahniah tuan muda AMMAR, walau ia x byk tetapi duit tetap duit. semoga ada rezeki lg utk anda

umi aiz berkata...

bg la tips. hehehe..

Freaky berkata...

tahniah bro.. thanx bg nasihat :)

shopping2u berkata...

tahniah ;)
& follow awk kembali :)

azila berkata...

tahniah Ammar..bila cakap pasal Nuff, br k.zla teringat nak p cek..maklumlah..2 bulan lom tentu bukak tgk..heheh (sbb dah tau xbergerak punya income:)

Lelord berkata...

tahniah2....

aah la...sama cam zila, akak nk check gak la

Peja - Pendapatan Dengan Blog berkata...

tahniah ammar...
semoga lebih berjaya lepas ni...

Artikel terbaru:
Nasihat Kepada Anak Berkenaan Ibu Bapa

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

tahniah ammar...

Sharinginfoz berkata...

congrats, dah lama saya tak dapat benda alah ni

miss ryrinn _ angin berkata...

waaa . boleh belanjaaa nnt :D

Sunah Mohammad berkata...

tahniah~ saya tak pernah dapat... hehehehe...

Lulu caldina berkata...

tekan laju-laju, sangka dapat tgk duit earning dlm pic tu..ekeke

tahniah..

AMMAR YASIR berkata...

@Rozuan Ismail dapat lagi..hehehe...dah lama x dapat

AMMAR YASIR berkata...

@izzafey Alhamdulillah rezeki. Walaupun x banyak rasa gembira gak

AMMAR YASIR berkata...

@umi aiz tips? tengok entri Ammar sebelum ni Ammar ada bagi tips

AMMAR YASIR berkata...

@Freaky terima kasih bro

AMMAR YASIR berkata...

@shopping2u terima kasih c

AMMAR YASIR berkata...

@azila cek lah..mana tahu kot2 masyuk ke

AMMAR YASIR berkata...

@Lelord terima kasih..cek jangn tak cek

AMMAR YASIR berkata...

@Peja - Pendapatan Dengan Blog terima kasih Peja

AMMAR YASIR berkata...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) Terima kasih SIS LM

AMMAR YASIR berkata...

@Sharinginfoz tHANKS....Cuba lah bodek Nuffnang

AMMAR YASIR berkata...

@miss ryrinn _ angin boleh je

AMMAR YASIR berkata...

@Sunah Mohammad bodek lah nuffnnag sikit pasti dapat

AMMAR YASIR berkata...

@Lulu caldina Terima kasih Lulu

Charmaine berkata...

Setuju betul. Asalkan anda terus berusaha, rezeki akan datang =)

slimdiet2 berkata...

tahniah bro. aku pun dapat gak. yahoo

Niccc berkata...

taniah! I just got two BE so far. oh yaa. boleh tolong vote tak? Im taking part the contest of churp churp. kawan-kawan sekalian tolong vote saya boleh tak? I want the toy! So cute.

http://apps.facebook.com/contestshq/contests/125992/voteable_entries/23371232?order=recency

trillion thanks.!

Cikgu Fikri berkata...

wah..
tahniah!!!! :)

kblog berkata...

wow! terrrrrrrrrrrrrrrrrrbaik bro!

AMMAR YASIR berkata...

@Charmaine Usaha tangga kejayaan, Insyaallah...Amin

saiful berkata...

tahniah saudara