19 Jul 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

da
JOM JOIN RAMAI-RAMAI SEGMEN NI. KLIK SINI
Blog Ammar ditubuhkan pada tarikh 10/12/2010. Masa tu Ammar ingat first entri Ammar cerita pasal 10 Manusia Terkaya Di Dunia. Entri tu tanpa sebarang komen dari blogger-blogger lain. Maklumlah masa tu orang belum kenal lagi blog ni kan? Baru je baby masa tu.
Mula-mula buat blog sebab nak mengkaji betul ke dengan blog ni boleh buat duit. So Ammar kaji punya kaji akhirnya memang betul dengan blog boleh buat duit. Mula-mula buat blog memang mata duitan sikit. Tapi bila dah lama niat nak buat duit tu dah bertukar sebab menulis blog ni dah jadi macam hobi pulak. Kalau boleh taip satu entri Ammar rasa happy sangat-sangat.
Dapat kenal ramai kawan-kawan baru tu yang lagi seronok tu. First time jumpa blogger-blogger dari Terengganu dekat TER. best sangat main bowling sama-sama blogger. Diorang semuanya sporting.
Setiap bidang mesti ada Idola kan? Idola Ammar dalam dunia blogging ni adalah Ben Ashaari. Dia lah yang telah banyak mengajar Ammar erti sebenar blogging ni. Dia sebenarnya yang mendidik dan mengasuh Ammar sehingga mencapai tahap sekarang ni.
Minat Ammar sekarang adalah blogging dan blogging. Kalau sehari tak update blog rasa macam tak tenang je hidup ni. Sekurang-kurangnya mesti update blog satu atau dua entri paling kurang sehari.
Kenapa blog ni patut dipilih sebagai blog yang patut di singgah setiap hari? Sebab tiap-tiap hari Ammar update blog so patut lah korang semua singgah blog ni. Walaupun sekejap itu cukup bermakna sebab Ammar dah hidang makanan, korang semua cuma makan je. Ibarat macam tu lah kan?

11 ulasan:

Elih Japahar berkata...

Makan-makan kat sini hehe...:) join kalau sempat !

Niena Pengembara Ilahi berkata...

idola kte sama :)

Niena Pengembara Ilahi berkata...

idola kte sama :)

cx's berkata...

singgah kat sini buat pertama kali. so, tinggal jejak sejarah. will join it if i have time :)jemput singgah

.: Mr Aril :. berkata...

Tahniah bro!:)

Amirah Suhana berkata...

saya pun join! hhehehe.

Ezad Skytech berkata...

satu hari tak jenguk blog macam ada yg kurang je kan...tp kalau line internet buat hal mmg tak boleh elak la kan...heee~

Luqaz™ berkata...

Salam kenal..
singgah dari segmen abg ben.. sy join jgk.. jom singgah sini -> Ben Ashaari Ajak Pilih Blog

Zul Fattah berkata...

skodeng2.. nice blog

http://zulfattah.blogspot.com/

::Miss Hearty:: berkata...

tahniah!! belog anda menjadi pilihan sy.ngeeee^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

Munna berkata...

seronok kan sekali skala mlepak dgn kwn2 blogger? teringin jugak nak mcm tu tp terengganu? alahai jauhnya....

folo ammar =)