7 Jul 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

Untitled
Yahooo!!!! Bestnya join segmen Bro Ben ni. Segmen yang unik dan menarik. Rasanya dah lama Ammar tak join segmen dari Bro Ben ni.

Ok. Dengan berbesar hatinya Ammar nak bagi Bro Ben dan semua blogger lain kritik blog Ammar ni. Harap-harap kritikan itu dapat membina dan seterusnya mengubah blog ini ke arah lebih baik lagi.

Jom pakat kritik ramai-ramai. Komen-komen pedas pun boleh sebab dah lama blog ni tak kena komen-komen pedas terutamanya dari Anon si lalat hurung taik…hehehehe….

18 ulasan:

~HanAlia berkata...

semua ok baik isi blog , loading semua terbaik :)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

:: Mrs.Eady :: berkata...

loading laju jek..kira ringan la tu :)

..cik gugu.. berkata...

ok2 je ;)

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

+_Miss.Jannah_+ berkata...

suka ayat last tu..hehee

header smart... :D

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Idora.Zaifura berkata...

header mcm x bape nk kene jek...


xmoo marah eyh...kang kene jual...
(^_^)v


http://idorazaifura.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

shiema sufian berkata...

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ berkata...

blog simple je..senang loading..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

ninie_azriena berkata...

nice blog :)
semua ok jer :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo berkata...

yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

Atika Farha ;D berkata...

widget letak belah kanan jer. jgn letak dua belah. nampak serabut :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

sidebar buat satu je kalau boleh... nampak berserabut letak kat kiri & kanan... hee

lain OK da... heee...

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

emmajean berkata...

Hi emma dtg nie !!! Blog dah cunn, loading pun cepat... :p

http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alin Hassan berkata...

hai!

rasa blog ni mcm best je tgk. dah follow awak :)

jom terjah n follow sini balik!

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

A M E ! berkata...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

chegu abbas berkata...

x mau komen boleh....semua dah ok dah ...x mo xkpa banyak nk teruih follow jah hahah

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html


kalau rajin comment sikit sini sama hihihi...

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/wordless-friday-3-make-your-choice.html

Fad berkata...

side bar pilih satu je la..hehe..follow sini

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Mrs. Farhan berkata...

Background buat jd statik, dan sidebar buat 1 je. Sbb jadi semak, dan ruang entri nampak sempit.

Selamat berkenalan. Datang singgah sini. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

Tanpa Nama berkata...

Idora.Zaifura thanx ye,awk ape kurang blog dh jd mcm tukun je

p/s: jgn marah nanti cpt tua