BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

Untitled
Yahooo!!!! Bestnya join segmen Bro Ben ni. Segmen yang unik dan menarik. Rasanya dah lama Ammar tak join segmen dari Bro Ben ni.

Ok. Dengan berbesar hatinya Ammar nak bagi Bro Ben dan semua blogger lain kritik blog Ammar ni. Harap-harap kritikan itu dapat membina dan seterusnya mengubah blog ini ke arah lebih baik lagi.

Jom pakat kritik ramai-ramai. Komen-komen pedas pun boleh sebab dah lama blog ni tak kena komen-komen pedas terutamanya dari Anon si lalat hurung taik…hehehehe….

{ 18 comments.. read them below or add one }

~HanAlia ~HanAlia 7 Julai 2011 3:42 PTG
semua ok baik isi blog , loading semua terbaik :)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html
:: Mrs.Eady :: :: Mrs.Eady :: 7 Julai 2011 4:22 PTG
loading laju jek..kira ringan la tu :)
..cik gugu.. ..cik gugu.. 7 Julai 2011 5:05 PTG
ok2 je ;)

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html
+_Miss.Jannah_+ +_Miss.Jannah_+ 7 Julai 2011 6:00 PTG
suka ayat last tu..hehee

header smart... :D

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html
Idora.Zaifura Idora.Zaifura 7 Julai 2011 6:20 PTG
header mcm x bape nk kene jek...


xmoo marah eyh...kang kene jual...
(^_^)v


http://idorazaifura.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html
shiema sufian shiema sufian 7 Julai 2011 7:43 PTG
nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html
ninie_azriena ninie_azriena 7 Julai 2011 8:06 PTG
nice blog :)
semua ok jer :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html
Alya Esprézzo Alya Esprézzo 7 Julai 2011 8:13 PTG
yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html
Atika Farha ;D Atika Farha ;D 8 Julai 2011 12:18 PG
widget letak belah kanan jer. jgn letak dua belah. nampak serabut :)
Izzat Nazmi Saiful Bahri Izzat Nazmi Saiful Bahri 8 Julai 2011 3:08 PG
sidebar buat satu je kalau boleh... nampak berserabut letak kat kiri & kanan... hee

lain OK da... heee...

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html
emmajean emmajean 8 Julai 2011 10:06 PG
Hi emma dtg nie !!! Blog dah cunn, loading pun cepat... :p

http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html
Alin Hassan Alin Hassan 8 Julai 2011 12:56 PTG
hai!

rasa blog ni mcm best je tgk. dah follow awak :)

jom terjah n follow sini balik!

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html
A M E ! A M E ! 8 Julai 2011 3:31 PTG
hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)
chegu abbas chegu abbas 8 Julai 2011 4:42 PTG
x mau komen boleh....semua dah ok dah ...x mo xkpa banyak nk teruih follow jah hahah

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html


kalau rajin comment sikit sini sama hihihi...

http://cheguabbas.blogspot.com/2011/07/wordless-friday-3-make-your-choice.html
Fad Fad 9 Julai 2011 10:01 PG
side bar pilih satu je la..hehe..follow sini

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html
Mrs. Farhan Mrs. Farhan 9 Julai 2011 4:33 PTG
Background buat jd statik, dan sidebar buat 1 je. Sbb jadi semak, dan ruang entri nampak sempit.

Selamat berkenalan. Datang singgah sini. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D
Tanpa NamaTanpa Nama 30 Mei 2012 11:40 PTG
Idora.Zaifura thanx ye,awk ape kurang blog dh jd mcm tukun je

p/s: jgn marah nanti cpt tua