DIALOG DALAM FILEM KL GANGSTER

poster KLGangster 2011[5]
Siapa yang belum tengok Filem KL Gangster bolehlah download di SINI.

Jom kita tengok antara dialog-dialog dalam filem ini.
MALEK
-Lu kasi gua mati dulu la baru gua diam
-Cuti Dah abis Bro~
-5 Tahun wa kat dalam,ramai yg nk cucuk wa, kat dalam mana mau lari..
- Hidup Dan Mati Bukan Di Tangan Lu La Sial

JAI
-Abang tak abang, sapa kacau aku Pecah!!*
-Wa bukan takut MATI tapi Wa taknak MATi
-korang semua nak makan pasir..makan lumut... aku nk makan fish and chip!!!
-Lu jangan nak azan gua pulak~~
-Ak Peduli Apeww!!!!!Ak X Nak Hidup Merempat Mcm Ko
-Tapi kalau dia sentuh kau dragon, aku cium dia ~
-Suke !?! lain kali jngan buat lagi taw . nanti mak mara ~
-Seram nih~~
- wei langau.., betul punya pailang nampak
-Aku taat pada yang satu~

SHARK
-abang besar sudah keluar, wa ingat lu sudah mampus
-Sekarang tak kira lu Abang Long ka, lu Ayahanda ka, ini KL gua pegang
- kalau ni bukan lu punya tempat la..gua sudah tetak sama lu tau..
- lu pijak sama gua sekarang..lu panggil lu punya anjing2 pijak sama gua sekarang. tengok~
-gua mau dia mati kaw kaw punya ma..
- lu jangan jaga lu punya kawan la.., lu jangan lu punya nyawa dulu la

DRAGON
-Sekarang Mau Kasi Langgar Dia Punya Tempat La, Baru Syok ~~
- budak2 macam lu ha...lu balik la...,

AJIB
-AmaCAm cuTi paNJaNg bEST~~~
-Sekarang wa boleh simpan wa punya sengat,sebab wa dah penat..~~
-sayur kita jual satu kilo 3,4 ribu bro! ini satu kilo 3 ringgit lu mau jual ka?
-Lu Menyalak Manyak Kuat!!Selupe Anjing u taw ka!
-Lu ada pistol ha? lu kasi tembak. sini!! sini
-Lu tau ka? lu tau ka? lu tak tau maa
-Tengok wa punya lutut, tara goyang kan?
-kalau aku sembelih kau 18, baru kau taw tentang penyesalan tau tak.."
- lu,wa,dragon..perempuan,karaoke..baru SELESA
- ini olang a..suka makan sambil berak...~~
- lu rembat malik..,gua rembat lu....
-heiiiiiii!!!!!!! lu sembang... lu hantam ma,kasi mati ini hali satu kali,wa pun suda bosan hali2 tengok lu punya muka lu tau ka?? heii shak!! lu rembat malik, wa rembat lu....

FADIL
-Itu Belum abg long dil,kalau abg long dil dah arwah die tu~
-Ehh siaal laah~ puiih! ~~
-Jangan risau , tak de alkohol .
-Lawan Aku Bukan 2 Orang , Tapi 2 Lori

2 comments.. read them below or add one

Muhamad Luqman Hakim Mahmud Muhamad Luqman Hakim Mahmud 24 Julai 2011 11:11 PTG
salam bro..dah berdotcom dah..haha taniah..ni WORDPRESS KE?
Cik Baju Kurung Cik Baju Kurung 25 Julai 2011 10:06 PG
haha . ajib and abang long dil punya ayat memang best ! ;)