JOM TINGKATKAN TRAFFIK BLOG CARA MUDAH

blogger-vs-wordpress1
Blog dah ada, design blog pun cantik sangat-sangat dan macam-macam warna yang boleh membuatkan ramai terpikat. Tapi yang tak ada apa? Traffik blog tak ada kan? Biasalah tu blogger baru katakan. Bukan senang nak senang kan? Tapi bukan susah nak susah. Setuju? Kalau nak berjaya dalam dunia blogging ni terpaksalah makan garam dulu secukupnya.

Tak ada blog yang baru buat terus berjaya kan? Melainkan dia tu blog artis yang dah glamour. Macam mana nak tingkatkan traffik blog cara mudah? Senang je nak tingkatkan traffik blog ni sebenarnya kalau kita ni jenis yang senang di ajar dan tidak kurang ajar. Belajar dan terus belajar. Insyaallah pasti jumpa resepi untuk tingkatkan traffik blog. Kunci yang utama adalah usaha mesti kuat. Rajin-rajinlah update blog tiap-tiap hari macam Ben Ashaari tu.

Haaa… Ada satu lagi cara untuk tingkatkan traffik blog paling senang. Buat-buat baik lah dengan blogger-blogger otai, mana lah tahu kot-kot blogger otai tu bagi promosi blog secara percuma. Contohnya macam blogger otai tu buat entri khas untuk review blog kita ke tak pun blogger otai tu senaraikan blog kita dalam bloglist. Mesti gempak punya traffik blog. Kan kan?

Jom terjah 4 buah blog ni nak tak? Sambil-sambil terjah tu kasi follow sekali boleh?

1. AKU SAYANG KAMU
2. AKU CINTA KAMU
3. AKU RINDU PADAMU
4. AKU SETIA PADAMU

5 comments.. read them below or add one

Fad Fad 25 Julai 2011 7:41 PTG
memang pun...kena usaha..huhu
- zuriey - - zuriey - 25 Julai 2011 8:18 PTG
usaha!!!jgn cpt ptus asa..chaiyok..
Mohamad Fitri Mohamad Fitri 25 Julai 2011 8:45 PTG
Apa yg Ammar katakan ni amat Fitri setuju.
Usaha tangga kejayaan kan?
"Every Journey Begins With a Steps"
Princess Nur Princess Nur 25 Julai 2011 9:34 PTG
sibuk ngan keje..belum bole jadi blogger tegar lagi kot ;)