8 Jul 2011

Kesan Bahaya Menggunakan Facebook Terlalu Lama

realfb
Assalamualaikum semua. Sape kat sini kaki facebook? Cepat angkat tangan. Ammar dah tak jadi kaki facebook dah sekarang sebab takut jadi macam gambar kat atas tu. Nak ke mukan macam tu? Tak nak kan? Kalau tak nak jangan guna facebook terlalu lama.

Sekarang ni pun Ammar guna facebook bila nak ping entri blog atau ada hal-hal penting je. Kalau dulu Ammar ni memang kaki chatting. Suka sangat ngorat awek-awek dekat facebook tu. Tapi sekarang dah tak suka ngorat awek-awek kat facebook sebab dah boring.

Masa itu lebih penting berbanding facebook. Kalau berfacebook 24 jam tak jadi kerja lah. Asyik chatting je kan? So kurangkan berfacebook.

5 ulasan:

wanda berkata...

gambar tu...sangat mengerikan..hahaa

yaya_flanella berkata...

kalau dah online mmg tak sedar masa berjalan pantas =.=

qucachahir berkata...

saya bukan kaki facebook..
tahniah kepada saya! (^^)
hehe..

S..U..D..@..I..S berkata...

kena timing dan patuh

Raden berkata...

dr dulu lagi memg jarang pesbuk2 nie..hehe..boring kot..