4 Jul 2011

Permulaan Kelas Di UPM Yang Menyeronokkan

logobb
Hari ini bermulanya kelas pertama Ammar di UPM. Belajar di UPM memang best sebab macam-macam ada dalam ni. Tapi paling best course yang Ammar ambik ni. Ammar ni pelajar eksekutif so kelas pun start lewat lah. Kelas mula hari Isnin sampai Jumaat semuanya start pukul 6.30 petang sampai pukul 9.30 malam.

Pagi sampai petang tu free so boleh lah nak bangun tidur lewat sikit kan? Tapi tak best jugak bangun tidur lewat sebab kata orang kalau bangun tidur lewat rezeki susah nak masuk. Betul kan? Awal pagi pintu-pintu rezeki dibuka seluas-luasnya kan?

Rasa-rasa macam nak blogging gila-gila je lepas ni. Boleh kan? Awal pagi blogging, lepas tu study dan pergi kelas. Ok jugak kan? Sebab masa free terlalu banyak dekat UPM ni. Rugi lah kalau tak curi peluang ni kan?

Mood: Walaupun baru balik kelas dan letih tetap boleh senyum sebab fikirkan dunia belajar ni sungguh menyeronokkan.

12 ulasan:

Fay berkata...

banyaknye 'kan' ammar.. hehe

akmall berkata...

wah...ammar amik diploma ke?

anyss berkata...

Assalamualaikum,
Waaaaaaaaaaaa bestnye kelas petang je. Pagi2 bolehlah wat bisnes jual kerepek ;)

Rozuan Ismail berkata...

pelajar eksekutif tu cm ner?

Cikgu Fikri berkata...

Pergh..
best gielr waktu kuliah ko..
terbaek Ammar!!!! :)

AMMAR YASIR berkata...

@Fay Opss!!!! Sori....tak perasan. Nak buat macam mana kan? Dah silap kan?

AMMAR YASIR berkata...

@akmall Ammar ambik bacelor

AMMAR YASIR berkata...

@anyss W'salam..memang best pun...hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@Rozuan Ismail Pelajar eksekutif tu mostly pelajar yang dah bekerja tapi Ammar tak kerja pun. Ammar dari IPTS n transfer UPM sebab pelajar UPM. Memang best. Penginapan selesa n layanan macam raja..hehehehe

AMMAR YASIR berkata...

@Cikgu Fikri memang best pun...bila kita leh jumpa? Dekat Mid Valley ke

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Gud Luck Ammar..:-)

AMMAR YASIR berkata...

Thanks Jamal