Permulaan Kelas Di UPM Yang Menyeronokkan

logobb
Hari ini bermulanya kelas pertama Ammar di UPM. Belajar di UPM memang best sebab macam-macam ada dalam ni. Tapi paling best course yang Ammar ambik ni. Ammar ni pelajar eksekutif so kelas pun start lewat lah. Kelas mula hari Isnin sampai Jumaat semuanya start pukul 6.30 petang sampai pukul 9.30 malam.

Pagi sampai petang tu free so boleh lah nak bangun tidur lewat sikit kan? Tapi tak best jugak bangun tidur lewat sebab kata orang kalau bangun tidur lewat rezeki susah nak masuk. Betul kan? Awal pagi pintu-pintu rezeki dibuka seluas-luasnya kan?

Rasa-rasa macam nak blogging gila-gila je lepas ni. Boleh kan? Awal pagi blogging, lepas tu study dan pergi kelas. Ok jugak kan? Sebab masa free terlalu banyak dekat UPM ni. Rugi lah kalau tak curi peluang ni kan?

Mood: Walaupun baru balik kelas dan letih tetap boleh senyum sebab fikirkan dunia belajar ni sungguh menyeronokkan.

{ 12 comments.. read them below or add one }

Fay Fay 4 Julai 2011 10:00 PTG
banyaknye 'kan' ammar.. hehe
akmall akmall 4 Julai 2011 10:04 PTG
wah...ammar amik diploma ke?
anyss anyss 4 Julai 2011 10:32 PTG
Assalamualaikum,
Waaaaaaaaaaaa bestnye kelas petang je. Pagi2 bolehlah wat bisnes jual kerepek ;)
Cikgu Fikri Cikgu Fikri 5 Julai 2011 12:46 PG
Pergh..
best gielr waktu kuliah ko..
terbaek Ammar!!!! :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 5 Julai 2011 1:27 PG
@Fay Opss!!!! Sori....tak perasan. Nak buat macam mana kan? Dah silap kan?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 5 Julai 2011 1:27 PG
@anyss W'salam..memang best pun...hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 5 Julai 2011 1:30 PG
@Rozuan Ismail Pelajar eksekutif tu mostly pelajar yang dah bekerja tapi Ammar tak kerja pun. Ammar dari IPTS n transfer UPM sebab pelajar UPM. Memang best. Penginapan selesa n layanan macam raja..hehehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 5 Julai 2011 1:30 PG
@Cikgu Fikri memang best pun...bila kita leh jumpa? Dekat Mid Valley ke