TRAFFIK BLOG SEMAKIN MANTAP | 61 ONLINE DALAM SATU MASA

nbb
Sungguh ku tidak sangka sejak tukar domain blog ni kepada domain dot com semakin tinggi traffik blog ni. Tadi Ammar buka blog ni tengok jumlah yang online tinggi gila. Dermm!!!! 61 orang yang tengah online dalam satu masa. Harap-harap hari ni dapat traffik ribu riban lagi.

Alhamdulillah segala usaha selama ini terhasil. Kalau dulu nak dapat traffik tinggi macam ni memang susah gila lah. Maklumlah dulu tak banyak lagi ilmu pasal blogging ni kan?  Sekarang pun masih belajar lagi cara untuk tingkatkan traffik blog. Tak berapa pandai lagi guna teknik SEO tu.

Segala usaha pasti ada hasilnya kan? So kalau nak berjaya banyakkan usaha. Betul kan? Kata orang bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah kan? Terima kasih kepada Otai Blogger BEN ASHAARI sebab selama ini telah banyak memberi semangat dan tips2 blogging kepada diriku. Tidak lupa juga kepada bloggger-blogger Otai yang lain.

1 comment... add one now

DaHLia DaHLia 26 Julai 2011 12:16 PG
tahniah!!
teruskan berusaha :D