23 Jul 2011

TRAFFIK MENCANAK NAIK ANGKARA DOMAIN BARU ATAU INFO DARXNIQ?

huhhu

Satu kejutan berlaku pada blog Ammar malam ni apabila traffik mencanak naik secara tiba-tiba. Sebenarnya blog Ammar dah bertukar domain hari ni. Dulu blog ni berdomainkan jomklikblog.blogspot.com dan hari ni telah bertukar kepada www.blogammar.com.

 

Pada mulanya Ammar ingat sebab tukar domain traffik jadi tinggi macam ni. Tapi lepas selidik betul-betul rupa-rupanya ada seorang blogger otai yang bagi backlink dekat blog ni. Terharu sangat-sangat sebab ada blogger yang baik hati macam ni.

 

Ini angkara entri Ammar mengenai BAHAYA VIRUS LOGHAT TERENGGANU PADA FACEBOOK. Blogger yang Ammar maksudkan adalah Saudara Niq Afnan. Terima kasih sebab bagi traffik free pada Ammar malam ni. Misi seterusnya selepas tukar domain ni adalah SEO. Nak mantapkan lagi teknik SEO. Insyaallah lepas ni dapat pakai Innity. Amin.

15 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

domain tuk selamanye atau setahun je??
caner eh nk tukar domain?

Tanpa Nama berkata...

wah riban2 visitor lu bro.tahniah untuk domain baru tu hehe..

Chris berkata...

huhu..banyak nye visitor ko bro.pe pe pun tahniah kerna berdomain sendiri

Gaara berkata...

power la lu bro..kagum gua..hehe

azrijohan berkata...

wah,maju dahh...
patut la macam perasan URL dah lain..

CiNOS berkata...

Wah! Terbaek Bro..Teruskan usaha15 Tips untuk dapatkan Buffered Earning (BE) dari Nuffnang!

Ibnushukran berkata...

wau.. tahniah,stakat ni belu pernah lagi dapt visitor 500 sehari.. bila la nak dapt.. haha

abglan berkata...

Hu hu hu mantap!!, nanti bleh le kongsi tips ye

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

mantap mar!

Elih Japahar berkata...

Ingat nak tukar domain sendiri juga tp tak tau mcm mana..keep it up bro..

CMRatu Fotografi berkata...

hehe.. berniat gak nak tukar domain.. :)

Fikri Rais berkata...

fikrirais diregister di godaddy

sabree hussin berkata...

moga-moga hari2 dapat traffik banyak2 ye

Maya berkata...

tahniah...

mahadzira berkata...

salam admin dah dapat ker Innity skrg kata 200K views tapi mohon tak dapat dia nak 400K pulak dah...innity pun ramai komplen skrg kurang income betul ker...salam