TRAFFIK MENCANAK NAIK ANGKARA DOMAIN BARU ATAU INFO DARXNIQ?

huhhu

Satu kejutan berlaku pada blog Ammar malam ni apabila traffik mencanak naik secara tiba-tiba. Sebenarnya blog Ammar dah bertukar domain hari ni. Dulu blog ni berdomainkan jomklikblog.blogspot.com dan hari ni telah bertukar kepada www.blogammar.com.

 

Pada mulanya Ammar ingat sebab tukar domain traffik jadi tinggi macam ni. Tapi lepas selidik betul-betul rupa-rupanya ada seorang blogger otai yang bagi backlink dekat blog ni. Terharu sangat-sangat sebab ada blogger yang baik hati macam ni.

 

Ini angkara entri Ammar mengenai BAHAYA VIRUS LOGHAT TERENGGANU PADA FACEBOOK. Blogger yang Ammar maksudkan adalah Saudara Niq Afnan. Terima kasih sebab bagi traffik free pada Ammar malam ni. Misi seterusnya selepas tukar domain ni adalah SEO. Nak mantapkan lagi teknik SEO. Insyaallah lepas ni dapat pakai Innity. Amin.

{ 15 comments.. read them below or add one }

SoLy SoLicious SoLy SoLicious 24 Julai 2011 12:13 PG
domain tuk selamanye atau setahun je??
caner eh nk tukar domain?
Tanpa NamaTanpa Nama 24 Julai 2011 12:20 PG
wah riban2 visitor lu bro.tahniah untuk domain baru tu hehe..
Chris Chris 24 Julai 2011 12:22 PG
huhu..banyak nye visitor ko bro.pe pe pun tahniah kerna berdomain sendiri
Gaara Gaara 24 Julai 2011 12:23 PG
power la lu bro..kagum gua..hehe
azrijohan azrijohan 24 Julai 2011 12:29 PG
wah,maju dahh...
patut la macam perasan URL dah lain..
Ibnushukran Ibnushukran 24 Julai 2011 1:42 PG
wau.. tahniah,stakat ni belu pernah lagi dapt visitor 500 sehari.. bila la nak dapt.. haha
abglan abglan 24 Julai 2011 2:20 PG
Hu hu hu mantap!!, nanti bleh le kongsi tips ye
Elih Japahar Elih Japahar 24 Julai 2011 9:00 PG
Ingat nak tukar domain sendiri juga tp tak tau mcm mana..keep it up bro..
CMRatu Fotografi CMRatu Fotografi 24 Julai 2011 11:43 PG
hehe.. berniat gak nak tukar domain.. :)
sabree hussin sabree hussin 24 Julai 2011 10:32 PTG
moga-moga hari2 dapat traffik banyak2 ye
mahadzira mahadzira 3 Ogos 2013 3:02 PG
salam admin dah dapat ker Innity skrg kata 200K views tapi mohon tak dapat dia nak 400K pulak dah...innity pun ramai komplen skrg kurang income betul ker...salam