Yahooo!!! Dapat Buffered Earning Ke-6

Untitled
Selamat malam semua. Bulan ni mungkin bulan rezeki Ammar sebab blog Ammar ni dah dapat dua BE. BE pertama yang tengah running kat blog ni ialah Digi Opera Mini 2 SS dan BE kedua Proton Inspira Test Drive Grapevine. BE pertama tu memang gempak sebab earningnya diluar jangkaan Ammar.

Tak pernah dapat BE yang earning tinggi macam BE pertama tu sebelum ni. Sebelum ni paling tinggi BE tak sampai pun RM10. Tapi kali ni memang diluar jangkaan. Harap-harap BE kedua yang baru dapat ni lagi gempak dari BE pertama tu. Lepas ni boleh lah kumpul earning sampai beribu riban kan? Hehehehe.

Tapi kata orang kalau ada banyak BE dalam satu-satu masa earning pun kurang jugak kan? Sebab iklan terpaksa bergilir-gilir sebab tu earning kurang. Kalau dapat 1 BE je memang banyak earning sebab iklan tu tak bergilir-gilir. Betul kan?

NOTA KAKI: Bila nak cashout earnings ni?

{ 17 comments.. read them below or add one }

syafiqsulaiman syafiqsulaiman 2 Julai 2011 9:51 PTG
best laa..
aku ade 1 BE je tgh jalan..
adoi..
Freaky Freaky 2 Julai 2011 9:52 PTG
erghh jelesnyee.. tahniah dapat BE :D
dayu_myself dayu_myself 2 Julai 2011 10:33 PTG
tahniah bro...
dah lame x dpt BE..sdih woo..^^
Budak Botak Budak Botak 3 Julai 2011 2:42 PG
Btol tue, kalo da byk Be dia akan gilir2. Bdk Botak paling byk setakat ni adalah 100 ++ satu BE, Alhamdulillah,,,
Wani Wani 3 Julai 2011 5:24 PG
baguslah!
blog wani pon baru dapat BE balik, dah lama stop, huhu
amir amir 3 Julai 2011 6:19 PG
nice. bila la nak merasa be ni :(
Mama Zharfan Mama Zharfan 3 Julai 2011 7:31 PG
me dh tak de BE ni..cian blog me :P
BE aka sgt masyuk kalau blog UV ribu raban mcm cik epal or yuyu zulaikha--satu BE boleh cecah RM1k tu!! hebat kan :) me rekod terbaek satu BE pun RM100 lebih ajer :p sbb traffic suam2 kukuk :p
mdazlan mdazlan 3 Julai 2011 8:29 PG
bagus2..keep it up bro..i still follow your blog..
Cikgu Fikri Cikgu Fikri 3 Julai 2011 9:23 PG
wah..
tahniah Ammar..
terbaek lah ko;... :)
misscha misscha 3 Julai 2011 12:21 PTG
tahniah22......

kiranya misscha ada sumbang jugak la ni..hhehee
Ho Kang Tao Ho Kang Tao 3 Julai 2011 8:04 PTG
klu byk BE dlm satu masa mmg ia bergilir2 & earning kurang..Tapi tak tau lah kenapa walaupun i ade BE tapi ads PPC juga running dlm masa,kekerapan lebih byk drpd BE campaign pula tu..
Anis anak wong Anis anak wong 3 Julai 2011 10:33 PTG
actly , xfhm laa ngn nuffanang neyh..
Man Man 3 Julai 2011 10:43 PTG
terbaik laa bro...teruskan
moga aku pn blh dpt satu hari 6t...hakhak
EARNic EARNic 3 Julai 2011 11:53 PTG
tak cukup gempak bro..cer tunjuk earning tu.. nak tau gak huhu