24 Jul 2011

YAHOOO!!! DAPAT PAKAI INNITY

Innity-Advertising
Innity adalah sebuah syarikat pengiklanan blog yang sangat diburu dan disukai oleh semua blogger. Ini kerana ramai blogger memperoleh pendapatan lumayan dengan innity. Namun untuk mendaftarkan blog pada iklan innity bukanlah semudah yang disangkakan.

Traffik sesebuah blog itu haruslah tinggi dan jumlah pageview juga harus tinggi untuk mendapatkan iklan dari innity. Innity sebenarnya adalah satu misi kepada blogger-blogger baru seperti Ammar ni. Jika seseorang blogger baru itu berjaya mendapatkan iklan innity pada blog mereka itu adalah tanda blog anda telah berjaya.

Kejayaan pada sesebuah blog juga bergantung kepada berjayanya sesebuah blog itu mendapatkan iklan innity. Kerana bukan senang untuk mendapatkan iklan innity ini pada blog-blog baru. Tanpa usaha yang kuat mungkin sesebuah blog itu tidak mampu untuk mendapatkan iklan innity.

Jadi, tidak hairanlah jikalau ada blogger mengatakan “YAHOOO!!!! DAPAT PAKAI INNITY”. Sesungguhnya kejayaan itu adalah tandanya blog anda telah berjaya. Semoga blog ini juga dapat menggunakan iklan innity suatu hari nanti.

Nak tahu syarat-syarat untuk pakai innity? KLIK SINI

7 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

hmm... cm tu rpenye ~

AMMAR YASIR berkata...

Nak Innity..please!!!!!!

H.J berkata...

blog macam aku ni blh ke ammar?hehe

caliph shuriken berkata...

requirements tinggi.. blom layak nk apply stakat ni, huh...

Alya Esprézzo berkata...

hahahah tahniah, untunglaa.. :D

Blogwalking Tips berkata...

wooww tahniah bro pcr.aku ni masih belum lagi kot.traffic pun blum stabil lagi..

tyka berkata...

setiap kesabaran pasti ade hasilnye kan... insyaAllah kita same same pakai innity di suatu hari ye