BERBUKA PUASA DI MR TEPPANYAKI

DSC01716_副本
Hari ni terasa pulak nak berbuka dekat luar sebab sebelum ni asyik berbuka kat UPM ni je. Dahlah makanan sama je, tak best pulak tu. Hehehehe… Jangan marah, terus terang je. Tak pe kan makcik Kafe?

So Ammar plan lah nak berbuka dekat Time Square. Lepas je habis kelas tadi terus pergi KL. Sampai lah di TS. First time pergi sana sebab sebelum ni jalan-jalan area Mid Valley, The Mines je. Hari ni tukar citarasa pulak.

P8150005
Inilah santapan untuk berbuka puasa hari ini.

P8150006
Hari ni berbuka puasa dengan masakan Jepun. Best jugak makanan ni. Nama apa ntah. Malas nak hafal. Hehehe… Yang pasti menu Ammar tu ada daging.

P8150004
Menu yang sebelah lagi tu seafood punya. Pergh!!! Sedap gila makanan Jepun ni. Lain kali nak try lagi lah. Best cakap lu.

3 comments.. read them below or add one

Raden Raden 16 Ogos 2011 6:06 PG
xpenah lg mkn camtu...T.T
norshila ibrahim norshila ibrahim 16 Ogos 2011 9:58 PG
lamanya x pegi teppanyaki...huhu..

p/s:air apa tu?nmpk sedap ja ni..hehe
dylla abas dylla abas 16 Ogos 2011 1:31 PTG
ish..lagi sekali baca entri yg ada food camni..terliur la :p