10 Ogo 2011

BILA ROZITA CHE WAN ADD AKU DI FACEBOOK

rcw1

Sila jangan jeles ya. Ni betul-betul terjadi. Artis popular macam Rozita Che Wan ni pun add aku? Macam tak caye je sebab aku ni bukan artis pun. Bhahahaha… lawak je bila buka facebook semalam tengok ada artis add aku. Lepas ni nak tunggu Lisa Surihani pulak add aku. Lalalalala….

 

Jom tengok gambar kat bawah ni sebagai bukti. Ni gambar betul tau, tak tipu-tipu. Tak baik tipu-tipu bulan puasa macam ni. Kurang pahala puasa nanti kan. Hehehehehe…..

 

Poyo

4 ulasan:

Lady in Pink berkata...

kalau kakak LISA SURIHANI yg add, okay itu sumpah jeles gilos! muaheheh

al-lavendari berkata...

samalah kita .. saya pun tengah tunggu lisa add saya !

dylla abas berkata...

agak jeles la.tapi,anda mmg seorang yg bertuah..hoho :p

NURUL AIN berkata...

whao,bestnye ade artis add dekat fb :D