GAMBAR BLOGGER MALAYSIA JADI AKTOR HOLLYWOOD

JmpWFSnCG7mEqFUIivIezA

Tahukah anda blogger Malaysia bukan sahaja berbakat dalam bidang blogging tetapi juga berbakat dalam bidang lakonan. Berikut adalah gambar-gambar blogger Malaysia yang menghiasi muka depan movie terbaru yang bakal dan telah ditayangkan di seluruh dunia.

 

 

5P5XTF3NJGy97X93rjK5Nw

Muka blogger popular yang berlakon dalam filem IronBlog.

 

yVpXzNAt7WsakNM04VqLNw

Tajuk filem pun dah manis. Muka blogger ni manis tak? Ada macam gula?

 

JWGBEMeFqy7D2qA56eOuKg

Photo dalam filem terkenal di dunia. The Pirates of Karak The Movie.

 

q5UyIn9JlyBaduXgYmC7Vg

Filem lakonan lasak blogger ini. Nak kenal lebih lanjut blogger ini KLIK SINI dan KLIK SINI.

 

Ujang jangan jeles yep. Nanti kita berlakon sama-sama dalam filem KL GANGSTER 2

6 comments.. read them below or add one

Saiazuan Saiazuan 8 Ogos 2011 1:14 PG
xsbr nk tgk lakonan dia.. hoho
pian pian 8 Ogos 2011 1:36 PG
hahahaha...waaa btol2 rr nim,
Mohamad Fitri Mohamad Fitri 8 Ogos 2011 4:45 PG
bhahahaa =D
Pagi2 lagi dah buat aku gelak.