20 Ogo 2011

JOM DAPATKAN TRAFFIK PERCUMA DARI BLOG AMMAR



Segmen Traffik Percuma Dari Blog Ammar
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca.

Ammar rasa dah lama kot tak buat Segmen kat blog ni. Dah berkurun lamanya. Dulu rajin jugak buat Segmen, Review Blog, Contest, teka-teki dan lain-lain kat blog ni. Bila dah lama tak buat benda macam tu terasa rindu lah pulak kan.

Malam ni Ammar merajinkan diri untuk buat Segmen ni. Segmen yang bertajuk “Traffik Blog Percuma Dari Blog Ammar”.

Macam mana cara nak join segmen ni? Senang je.

1. Buat satu entri yang bertajuk “Traffik Blog Percuma Dari Blog Ammar”.
2. Letak Header blog Ammar dan linkkan ke sini.(copy je header kat atas ni)
3. Dalam entri tu anda perlu buat slogan ringkas saya suka Blog Ammar kerana……(tak lebih 20 patah perkataan)
4. Pastekan URL entri anda di ruangan komen blog ini.

10 buah blog yang mempunyai slogan terbaik akan dipilih untuk dipromosikan dalam blog ini selama seminggu. 1 blog satu minggu promosi. 10 blog maknanya 10 minggu Ammar promosiakan blog terbaik tu. Tarikh tutup penyertaan akan diumumkan selepas ada pemenang.

7 ulasan:

Hans berkata...

walawehh
1 blog promosi seminggu ekkk
best nih

abyan khairi berkata...

join :)

http://abyankhairi.blogspot.com/2011/08/traffik-blog-percuma-dari-blog-ammar.html

ッAnis Nasrienaッ berkata...

sy sertai :)
http://anisayangkamo.blogspot.com/2011/08/traffik-blog-percuma-dari-blog-ammar_14.html

azrijohan berkata...

cam best :D

YanaMIB berkata...

wewitt ada segmen dah sekarang..huhu gud job! ^__^

Umie Artoqiemie berkata...

ade segmen dah =D

Rahil Fauzi berkata...

cool..dah join..
http://rahilfauzi.blogspot.com/2011/08/traffik-blog-percuma-dari-blog-ammar.html