JOM TENGOK CERITA USOP SANTORIAN EPISODE MERIAM BULUH

0
Usop Santorian adalah sebuah cerita kartun yang tidak dapat dipisahkan dalam jiwa Ammar dari dulu lagi. Sejak kecik lagi Ammar dan tengok cerita kartun ni. Dalam Usop Santorian ni banyak tauladan yang boleh kita semua ambil. Bukan sekadar kartun biasa tetapi sebuah cerita kartun yang boleh mendidik kita semua.

Semalam bosan sangat-sangat sebab tak ada benda nak buat. Nak tengok movie semuanya dah tengok. Lepas tu terfikir nak tengok kartun. Fikir punya fikir barulah teringat dekat kartun Usop Santorian ni. Sempena bulan puasa ni sesuai lah tengok Usop Santorian Episode Meriam Buluh ni kan? Best episode ni der…….

Dengan lajunya Ammar buka Youtube dan search Usop Santorian dan akhirnya jumpa. Jom layan kartun Usop Santorian kat bawah ni:

USOP SANTORIAN-MERIAM BULUH (PART 1)


USOP SANTORIAN-MERIAM BULUH (PART 2)


USOP SANTORIAN-MERIAM BULUH (PART 3)

3 comments.. read them below or add one

eddy syrol eddy syrol 3 Ogos 2011 10:21 PG
ada lagu2 sedih di situ...adehh...

sini BACA DAN CLICK TAU
Puan tia Puan tia 3 Ogos 2011 10:34 PG
best kan..dulu kita layan woo