7 Ogo 2011

JUMLAH MEMBER GROUP GENG BLOGGER BERSATU MENINGKAT SECARA MENDADAK

Untitled
Tak tahu sebab apa ahli group Geng Blogger Bersatu meningkat secara tiba-tiba hari ni. Tadi bila Ammar buka group ni dan tengok orang yang requests untuk jadi member ni 56 orang. Terkejut gila sebab sebelum ni majoriti setiap hari dalam 4-5 orang je requests untuk jadi ahli group ni.

Terfikir jugak macam mana orang tahu kewujudan group ni sebab group ni tak lah sehebat Group Sahabat Blogger dan Kelab Blogger pun. Sekadar group picisan yang Ammar cipta je. Tapi apa-apa pun terima kasih kepada yang join group ni.


Kepada yang belum join bolehlah join group ni sekarang. Ammar akan terima semua yang request. Sebelum tu sudikan diri untuk like my page KLIK SINI.

Nak join group KLIK SINI.

gfdgsd
Meningkat lagi kepada 13 orang selepas terima 56 orang tu.

1 ulasan:

Alya Esprézzo berkata...

ehhh ade fb sayaa laa disitu!! hahaha..tahniah ammar :)