KEPALA MAYAT MANUSIA DIJADIKAN BOLA BOWLING

Korang, korang suka tak main bowling? Ramai yang suka main bowling kan? Termasuklah Ammar sendiri. Memang best sangat-sangat main bowling ni. Lagi best kalau main bowling tak bayar kan? Bila free ramai je yang suka.

Tapi macam mana kalau main bowling free tu diorang bagi bola bowling kepala mayat manusia macam kat bawah ni? Mesti korang seram kan? Ammar pun seram jugak bila tengok bola bowling ni berkepala manusia. Bhahahaha…

13137930467283893
Siap berdarah-darah lagi bola tu. Tak sanggup teman nak main bowling bila tengok bola bowling macam ni. Kesian kepala tu kan? Kena baling-baling macam tu je. Seksa mayat tu. Tak baik lah buat macam tu. Dosa tau.

1313793047702370


1313793048745730


13137930417738046


13137930428728518


13137930439348034


13137930450411986


13137930457163459
Tapi yang pasti bola bowling ni bukan kepala manusia betul. Kalau betul-betul kepala manusia tak sanggup Ammar nak main. Sebab free punya pasal nak cuba lah satu set permainan ni. Bhahahahaha.. Tadi cakap tak nak main kan, sekarang nak main pulak. Hehehehe....

6 comments.. read them below or add one

Cikgu Fikri Cikgu Fikri 22 Ogos 2011 10:21 PG
HAHAHAHAH..
aku dah agak dah...
propa jerk..
uhhuuh :)
Dynda Dynda 22 Ogos 2011 10:51 PG
hok aloh. ingatkn betul. haha
dylla abas dylla abas 22 Ogos 2011 1:57 PTG
sy suka main boling.tapi,kalau dapat bola mcm ni sanggup x main kot..ngeri!!
Marina Marina 23 Ogos 2011 9:52 PG
eeee...nak pegang pon geli...