(Gambar) Party Rumah Terbuka Hari Raya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Amacam Raya, best?
Raya sudah habis bro.
Pergh!!! Terpengaruh dengan filem KL GANGSTER pulak. Besar jugak pengaruh filem tu kan? Kalau sebut je KL GANGSTER semua tahu. Paling tak tahan ramai pulak yang hafal dialog filem tu. Bhahaha.. Lawak tol lah. Sial lah!!!! hak tuih!!!

Ok. Dah dah…cukup lah tu. Ni nak cerita pasal party raya bukan pasal KL GANGSTER. Hari raya ketiga lepas kawan Ammar ajak pergi beraya rumah dia sebab dia buat rumah terbuka untuk member-member. So dengan gembiranya Ammar terus pergi. Best bila dapat jumpa ramai kawan-kawan. Siap bergambar lagi. Jom layan gambar ni.

P9010172


P9010173


P9010190


P9010189


P9010215


P9010182


P9010185


P9010186


P9010200


P9010202


P9010214


P9010206


P9010174


P9010229
Sebelum balik kami semua sempat bergambar kenangan. Gambar ini lah yang dapat menjadi kenangan sampai bila-bila selagi blog ni wujud di alam maya. BTW majlis ni memang best. Terima kasih kepada Epi iaitu pihak penganjur Party Rumah Terbuka Hari Raya.

3 comments.. read them below or add one

dayu_myself dayu_myself 3 September 2011 5:07 PTG
waahhh..BBq..best giler tu..hehe
Kongsi Apa2 Aje Kongsi Apa2 Aje 3 September 2011 8:29 PTG
salam perkenalan...
best yer...AYAM...haha
sudah 4low kamu...4low kongsi plak yer...
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/
mekasih (^_^)
zakura zakura 4 September 2011 3:59 PG
lama dah tak mkan sate ni..heheee slmt ari raya ye..

follow sni^^