20 Sep 2011

SEBAB KENAPA BLOG TIDAK MENDAPAT BUFFERED EARNINGS

19092011c
Sejak kebelakangan ni ramai blogger mula berpaling tadah kepada nuffnang sebab tak dapat BE atau dalam bahasa panjangnya Buffered Earnings. Ramai yang kecewa dengan nuffnang sebab mereka cakap nuffnang ni pilih bulu. Tapi betul ke nuffnang ni pilih bulu? Ammar rasa tak kot sebab Ammar ok je. Baru-baru ni saje dah dapat pulak 2 BE. Earnings bukan main tinggi lagi. Heeeeeeeeee…. Thanks nuffnang.

Ok. Berbalik pada tajuk sebab kenapa blog tidak mendapat BE. Sebenarnya bukan nuffnang yang memilih kasih tetapi kita sendiri yang silap langkah dan tak kena pada caranya sebab itu lah susah nak dapat BE. 5 perkara yang anda patut jauhi untuk mendapatkan iklan BE pada blog anda antaranya adalah:
1- Blog mengandungi semua video dari Youtube
2- Blog Pornografi
3- Kandungan blog berunsur cetak rompak (mp3, video dan download filem)
4- Kandungan blog berunsur politik (parti kerajaan & pembangkang)
5- Mengandungi isu-isu sensetif seperti perkauman dan unsur-unsur benci membenci


Kalau rasa menyesal sebab berpaling tadah dengan nuffnang sila daftar akaun nuffnang balik KLIK SINI.

8 ulasan:

azrijohan berkata...

geram tak dapat BE sampai sekarang











http://azrijohan.blogspot.com

Add Remove Block berkata...

Nuffnang check stau persatu ke blog yg berdaftar ngan dorang ni ? Info baru ni ... tpi tu la blog x sampai sebulan lagi pun usianya ...:)

Lulu Caldina berkata...

bagus info ni ammar.. lulu pernah juga kecewa dgn nuff.. tapi sabar jer, alhamdulillah, kesabaran itu berbaloi :)

pssttt... banyak eh pendapatan nuff ammar?? nak tau ni..ekeke

Cik tikah berkata...

serius kalau buat entry benci-membenci tak dapat BE? baru taw. thanks for the info :)

Mama Zharfan berkata...

nuffnang bagi BE secara random and ikut turn esp those blogs yg BE average 1k UV and below-- blog yg UV sgt power like red mummy, hanis zulaikha, cik epal, yuyu zulaikha etc--these blogs memang income monthly 4 angka
sekian :)

Cikgu Fikri berkata...

heheehehe..,
petua yg bagus..
weh, aritu aku pergi UPM..
best giler malam tunas putra.. :)

Dhia BellamiZam berkata...

sye bru dpt rm2.75 dri nuffnang..huhu

syafiqsulaiman berkata...

aku pon pernah kecewa dengn nuffnang..
ble dah layak innity.. trus tukar..

sebab dlu mse trafik 3-5k..
trus takde BE..
tak letak pon link downbload, youtube semua tu, porn jauh sekali

sebab syarat2 nak apply innity mmg kne elakkan semua tu jgk..

Tapi masa trafik dlm 1-2k..
still lg dpt BE..
mmg best laa..
Tp still x lupa jasa nuffnang..
banyak gak dh dpt dr nuffnang..