YAHOOO!!!NUFFNANG BAGI BUFFERED EARNINGS KE-8 DAN KE-9

Untitled
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Rasanya dah lama Ammar tak update blog ni kan? Korang rindu tak dengan penulisan Ammar ni? Bhahaha… (Perasan bagus). Kalau korang tak rindu pun tak apa lah sebab Ammar ni bukan blogger femes pun kan.

Sejak kebelakangan ni agak busy sikit dengan belajar tambah pulak dengan assignment banyak. Mujurlah hari ni sempat lagi nak update blog ni. Terus terang Ammar cakap kalau sehari tak update blog memang terasa macam ada benda yang tak kena je.

Hari lepas jugak hajat nak update blog yang tak seberapa ni. Ok. Sebenarnya Ammar nak kongsi berita baik ni. Berita baiknya my love Nuffnang bagi lagi dua BE untuk blog ni walaupun blog ni tak seaktif macam dulu. Terima kasih nuffnang sebab bagi BE ni. Harap-harap dua BE tu dapat lah capai ratus-ratus ringgit. Amin.

2 comments.. read them below or add one

gaung gaung 15 September 2011 1:29 PTG
tahniah ammar...saya pom terasa gembira sebab bila cek nuffnang saya..dapat 3 BE hee....meh sama2 kite main tekan tekan..
dayu_myself dayu_myself 15 September 2011 8:41 PTG
waaa...bleh la blanje nnti...hik333