APABILA MOOD MENGEDIT GAMBAR DATANG

Gambar Awok-awok Perbentangan

Sebenarnya dah lama gila Ammar tak edit gambar ni. Kalau tak silap last edit gambar masa sebelum masuk UPM ni lagi. Dulu rajin gila edit-edit gambar ni dan siap buat tawaran HEADER BLOG PERCUMA untuk blogger lagi. Sekarang bila masuk belajar masa tak macam dulu lagi. Kalau dulu banyak free so boleh lah duk mengadap laptop ni je untuk edit gambar.

 

Gambar kat atas ni Ammar edit minggu lepas. Kebetulan Ammar kena buat presentation so Ammar edit lah gambar ahli-ahli kumpulan. Syukur Alhamdulillah masih ada lagi bakat mengedit gambar. Best sangat-sangat edit gambar ni dan lagi best kalau pandai guna sofware adobe photoshop. Gambar ni Ammar guna adobe photoshop. Sila lah komen pasal gambar ni. Apa pendapat korang?

6 comments.. read them below or add one

Sunah Sakura Sunah Sakura 9 Oktober 2011 8:15 PTG
nice...~ cuma nampak tergantung pulak si Nabil tu...hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Oktober 2011 8:38 PTG
Sunah Sakura@ Bhahahahaha, Si Nabil tu ada ilmu terbang tu... hEEEEEE
I-k2 IsT I-k2 IsT 9 Oktober 2011 9:29 PTG
nak d.load katne photoshp ? salu dpt yg tak boleh xtract file -.-

share link bole ? tengs :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Oktober 2011 10:12 PTG
I-k2 IsT@ Yang Ammar pakai ni beli kat kedai. Tak download. Tapi kalau yg download ada jugak kot.
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 9 Oktober 2011 11:25 PTG
boleh dpierbaiki lagi.wan pon tgh belajar lagi edit gmbr pakai adobe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Oktober 2011 1:52 PG
Rozuan Ismail@ Kena ada sifu baru senang nk belajar kan?