9 Okt 2011

BLOG AMMAR BERWAJAH BARU

Untitled
Mood: Pening, mengantuk, berat kepala, poyo semuanya ada sekarang ni. Dari malam tadi asyik duduk edit blog ni. So sekarang dah siap blog hasil buah tangan Ammar sendiri. Ammar nak tidur dulu. Bye. Pukul 2 petang ni ada kelas. Kalau sape-sape rajin tolong kejutkan Ammar boleh? Miss call dekat facebook pun boleh. Suka tak blog ni? Nak tidur dulu. Tak nak cakap banyak-banyak dah. Fenat sangat ni tau.

8 ulasan:

Scarlett O'Hara berkata...

Teringin nak edit blog tapi rasa sayang nak tukar apa yg dah ada.

AMMAR YASIR berkata...

Scarlett O'Hara@ Tu lah pasal. Bila sekali edit habis semua kena tukar balik. Banyak gila kerja

SoLy SoLicious berkata...

:))..gud work

puterablog1malaysia berkata...

klau blog putera lagi la bila tukar segala2nya tukar tpi xpe..best..i like.kte dpat belajar sesuatu y baru...sngat pening tapi 2 la dalam kehidupan tidak semuanya akan mudah menjdi senang....cube jalan kat blog putera..pkerkan la mcm mne bila putera tukar layout n apa y putera ptot lakukan pertama sekali u tukar layout..hu3x rumit tapi 2 adalah hobi...

AMMAR YASIR berkata...

SoLy SoLicious@ Tukar citarasa pulak

AMMAR YASIR berkata...

puterablog1malaysia@ best gila main edit2 blog ni kan? Membuatkan kita berfikir benda baru

I-k2 IsT berkata...

kemas ! :)

AMMAR YASIR berkata...

I-k2 IsT@ Kemas ke? Thanks