10 Okt 2011

CARA UNTUK MENGETAHUI BILA ANDA AKAN MATI

Untitled

Tadi Ammar godek-godek internet ni tetiba jumpa benda yang agak lucu dan pelik ni.

 

Tahu apa benda tu? Sebenarnya tadi Ammar jumpa satu laman web ni. Laman web Jabatan Perangkaan Malaysia.

 

Ada ke patut dalam laman web tu ada satu sistem yang dipanggil sistem jangkaan hayat.

 

Tujuan? Nak tahu jangkaan hayat kita berapa lama.

 

Terkejut sangat-sangat bila Ammar dapat tahu jangka hayat Ammar sampai 49 tahun je.

 

Pendeknya umur Ammar ni. Tapi apa-apa pun kalau korang nak cuba check jangka hayat sila lah KLIK SINI.

 

Jangan percaya sangat dengan sistem tu sebab just jangkaan je bukan betul 100% pun. Kalau percaya sangat jadi tahyul lah pulak kan? Selamat mencuba!!!

15 ulasan:

cik ika berkata...

takut a nak try,,

l° ~❤Misz Nadea❤~°l berkata...

la ea ker???? isk isk.. nak teraii lah

l° ~❤Misz Nadea❤~°l berkata...

hahaha Jangka hayat anda : 51.6 Tahun
ada ke plak

Areliff berkata...

50 tahun gi :)

Hanie_Dew berkata...

uisshhh..xnak la buat. macam menilik nasib pulak.

baik kite gi muzium kan. ammar kan.

diana berkata...

nak tahu jugak la..
mana tau boleh berubah jadi lagi baik ke..
hehheh

miss ryrinn _ angin berkata...

hahaha . rinn 56 , ammar , jadi janda ah saya awak mati dulu ., keh keh

AMMAR YASIR berkata...

cik ika: Ala..try lah dulu

AMMAR YASIR berkata...

l° ~❤Misz Nadea❤~°l: Try lah...hehehehe..... jangan percaya sangat

AMMAR YASIR berkata...

Areliff: Umur sekarang berapa?

AMMAR YASIR berkata...

Hanie_Dew: Muzium? Nak nak...bila tu?

AMMAR YASIR berkata...

diana: Cuba lah..tapi jang percaya ek...dosa percaya benda cmtu

AMMAR YASIR berkata...

miss ryrinn _ angin: Xpe...kahwin lah suami muda...heeeeeeee

HaiDa HiDa berkata...

47 jangka hayat hida??
tak sampai 10 tahun pun lagi ni..
hehee..

AMMAR YASIR berkata...

HaiDa HiDa: Tipu je sistem tu..bukan betul sangat pun