CARA UNTUK MENGETAHUI BILA ANDA AKAN MATI

Untitled

Tadi Ammar godek-godek internet ni tetiba jumpa benda yang agak lucu dan pelik ni.

 

Tahu apa benda tu? Sebenarnya tadi Ammar jumpa satu laman web ni. Laman web Jabatan Perangkaan Malaysia.

 

Ada ke patut dalam laman web tu ada satu sistem yang dipanggil sistem jangkaan hayat.

 

Tujuan? Nak tahu jangkaan hayat kita berapa lama.

 

Terkejut sangat-sangat bila Ammar dapat tahu jangka hayat Ammar sampai 49 tahun je.

 

Pendeknya umur Ammar ni. Tapi apa-apa pun kalau korang nak cuba check jangka hayat sila lah KLIK SINI.

 

Jangan percaya sangat dengan sistem tu sebab just jangkaan je bukan betul 100% pun. Kalau percaya sangat jadi tahyul lah pulak kan? Selamat mencuba!!!

{ 15 comments.. read them below or add one }

l° ~❤Misz Nadea❤~°l l° ~❤Misz Nadea❤~°l 10 Oktober 2011 6:52 PTG
la ea ker???? isk isk.. nak teraii lah
l° ~❤Misz Nadea❤~°l l° ~❤Misz Nadea❤~°l 10 Oktober 2011 6:53 PTG
hahaha Jangka hayat anda : 51.6 Tahun
ada ke plak
Hanie_Dew Hanie_Dew 10 Oktober 2011 8:13 PTG
uisshhh..xnak la buat. macam menilik nasib pulak.

baik kite gi muzium kan. ammar kan.
diana diana 10 Oktober 2011 8:52 PTG
nak tahu jugak la..
mana tau boleh berubah jadi lagi baik ke..
hehheh
miss ryrinn _ angin miss ryrinn _ angin 10 Oktober 2011 9:17 PTG
hahaha . rinn 56 , ammar , jadi janda ah saya awak mati dulu ., keh keh
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Oktober 2011 11:52 PTG
l° ~❤Misz Nadea❤~°l: Try lah...hehehehe..... jangan percaya sangat
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Oktober 2011 11:52 PTG
Areliff: Umur sekarang berapa?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Oktober 2011 11:52 PTG
Hanie_Dew: Muzium? Nak nak...bila tu?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Oktober 2011 11:53 PTG
diana: Cuba lah..tapi jang percaya ek...dosa percaya benda cmtu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Oktober 2011 11:54 PTG
miss ryrinn _ angin: Xpe...kahwin lah suami muda...heeeeeeee
HaiDa HiDa HaiDa HiDa 11 Oktober 2011 8:45 PG
47 jangka hayat hida??
tak sampai 10 tahun pun lagi ni..
hehee..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 11 Oktober 2011 1:44 PTG
HaiDa HiDa: Tipu je sistem tu..bukan betul sangat pun