Jom Klik Blog: DORAEMON DAN NOBITA DULU DAN KINI

20 Okt 2011

DORAEMON DAN NOBITA DULU DAN KINI

Apa siri kartun kegemaran korang yang paling korang ingat dari dulu sampai sekarang? Kalau Ammar kartun Doraemon adalah satu-satunya siri kartun kegemaran Ammar dari dulu sampai sekarang. Tak cukup tengok dekat TV beli komik doraemon. Cerita Doraemon sangat-sangat best sebab banyak kisah yang diceritakan tu di luar kotak fikiran kita semua. Benda-benda yang tak logik pun boleh jadi logik dan cerita Doraemon ni.

 

Oleh sebab Ammar sangat minat kartun ini so Ammar pun simpan lah koleksi gambar-gambar watak dalam kartun Doraemon dari zaman kanak-kanak sehinggalah zaman tua. Jom kita tengok sama-sama gambar kartun dalam siri Doraemon ni.

 

Zaman kanak-kanak Nobita

4-nobita

 

Zaman dewasa Nobita

nobita dewasa

 

Zaman kanak-kanak Doraemon

doraemon1

 

Zaman dewasa Doraemon

doraemon

 

Zaman kanak-kanak Giant

giant1

 

Zaman dewasa Giant

482699

 

Zaman muda Nobita dan Doraemon

dora-scream

 

Zaman tua Nobita dan Doraemon

Nobita Tua

 

 

SUMBER: www.cayob.com

14 ulasan:

DoRa Priscilla berkata...

hahaha.. sensitive nie kalau psl doraemon.. coz kena ejek doraemon slli =.=" lol

miss ryrinn _ angin berkata...

alaaa time diorang tua tak comel . huhu

SyafiQ aHaDin berkata...

hehe! Nice. peminat setia doremon time kecik2.

syaza nur zahrah berkata...

alahay~ chumilnye pulak~ hahahaha

amirnawawi berkata...

Ha3,, Cam kelakar pom ade gak.. Tapi still comey ler doremon tuh

AMMAR YASIR berkata...

DoRa Priscilla: Bhahahaha.. Dora Doraemon Dora Doraemon...lalalalala

AMMAR YASIR berkata...

miss ryrinn _ angin: Buruk sangat kan? Bhahahaha

AMMAR YASIR berkata...

SyafiQ aHaDin: Kita serupa..time ni x minat dah ke?

AMMAR YASIR berkata...

syaza nur zahrah: Bhahaha..jangan katakan yg tua tu comel

AMMAR YASIR berkata...

amirnawawi: Hahahaha..tengok gambar pun dah nk gelak

sYafIk-wAy berkata...

suke tgk giant masa dewasa .. besaoooor !!!

AMMAR YASIR berkata...

sYafIk-wAy: Hahahaha, gagah perkasa kan?

Miss.Eya berkata...

comel nye lh doraemon ni. kalau dapat peluk memang best :)

AMMAR YASIR berkata...

Miss.Eya: Mana aci Doraemon je dapat peluk...heeeeeeeee