KOLEKSI GAMBAR PEMANDANGAN MENARIK

Sebenarnya Ammar suka kumpul koleksi gambar permandangan menarik, cantik dan menyegarkan. Dengan gambar-gambar persekitaran ni boleh buat diri Ammar rasa tenang dan gembira. Khas untuk pembaca setia blog Ammar, malam ni Ammar nak kongsi dengan anda semua koleksi-koleksi gambar permandangan yang menarik ni. Sesuai untuk buat wallpaper, background pada desktop laptop atau PC. Jom ramai copy gambar ni. Layan!!!!…

Esok dah final exam. Macam mana nak jawab ni. Mujurlah esok exam BI. Senang je BI kan? Tak payah study pun boleh jawab. Hehehehe… JANGAN TIRU AKSI AMMAR. Bye the way lepas ni masa untuk study. Bye bye.


wallpaper5910_20100216125037_1024x768wallpaper_animals_00251_1024x768waterfall_08ak_1024x768abstero2_1024x768Aero_Landscape_10Aero_Landscape_21amazing-nature-1_1024x768baikal-lake-and-sayan-mountain-range-in-siberia_1024x768_47923_1024x768Beech Trees -  AsturiasBest_Sunset_HQ_32cat_04al_1024x768cat81_1024x768forest_01t_1024x768glacier-national-park-montana_1024x768Green EnvirovmentHQ-Architecture-24lakes_03_1024x768Lakes19lioncubs_03ak_1024x768mount3_1024x768Mountain-bluenear__farm2_1024x768scene01-image-14_1024x768

4 comments.. read them below or add one

deno deno 10 Oktober 2011 3:26 PG
cantik dan memang menenangkan gambar2 nie... suka deno tengok satu2....

eh... amar nak final da? goodluck ya! deno doakan amar dpt buat dgn baik! deno pg tadi last paper final exam... lega rasanya semua paper da abis...

psst2, sempat lagi blogging amar... heee :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 10 Oktober 2011 3:37 PG
deno@ Esok Ammar final lah Deno.. Thanks... Sempat lah... Blogging bukan susah pun kan. Heeeeeee
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 11 Oktober 2011 1:46 PTG
nurul: Keindahan alam ciptaan Tuhan