15 Okt 2011

PENGARAH FILEM UCAP SELAMAT HARI LAHIR KEPADA AMMAR

sekali lagi poster

First sekali Ammar nak ucapkan terima kasih kepada semua rakan-rakan di facebook yang ucapkan Selamat Hari Lahir kepada Ammar hari ni. Tak sangka sebenarnya ramai rakan-rakan di facebook yang sporting. Setakat ni Ammar dah terima 100 ucapan Hari Lahir dari rakan-rakan di facebook. Terima kasih banyak-banyak kepada rakan semua.

 

Walaupun kita tak pernah berchatting, bersua muka tetapi semangat ukhuwah sesama kita semua masih terjalin. Serius macam tak percaya bila dapat sebanyak tu wish birthday. Disini jelaslah menunjukkan bahawa jangan sangkakan orang yang senyap itu tidak mengambil berat pasal kita.

 

Tapi dalam ramai-ramai kawan di facebook Ammar terkejut apabila seorang pengarah filem dan drama iaitu Hashim Rejab turut ucap selamat hari lahir kepada Ammar. Korang kenal tak pengarah ni? Korang suka tengok drama Adamaya yang Lisa(awek Ammar) berlakon tu kan? Dia lah yang arah drama tu. Dan satu lagi filem Sekali lagi lakonan Ammar dan Lisa(awek Ammar) tu pun saudara Hashim Rejab yang jadi pengarah.

Untitled

Dia cakap “diberikan kebahagiaan yang berpanjangan bersama insan-insan tersayang”. Korang tahu tak dia mention kat sapae tu? Kalau korang nak tahu sebenarnya dia mention kat Ammar dan Lisa lah. Hashim Rejab dah tahu Ammar dan Lisa bercinta. Dari lokasi pergambaran dulu lagi dia tahu. Thanks sangat-sangat kepada tuan pengarah ni.

 

DSC_1832

Ini dia gambar tuan pengarah Hashim Rejab bersama Pelakon Popular Berita Blogger Si Ujang.

10 ulasan:

Pn. Sheila berkata...

selamat hari lahir ammar... smg pjg umo, murah rezeki ye...

wah... abg hashim, lama x jumpa.... hashimah kt sini.... hehehe.....

Eyda Syahida berkata...

ammar birthday hari ni? sama ngan blog eyda..

happy birthday! may Allah bless ur way...semoga panjang umur, murah rezeki dan success selalu! ;)

AMMAR YASIR berkata...

Pn. Sheila: Terima kasih... kenal ke pengarah tu?

AMMAR YASIR berkata...

Eyda Syahida: Terima kasih.... sama ke? kebetulan je kot

LadyBird berkata...

slmt hr lhr..

SoLy SoLicious berkata...

selamat hari lahir ammar..untung la ha die...

AMMAR YASIR berkata...

LadyBird: Thanks

AMMAR YASIR berkata...

SoLy SoLicious: Thanks...apa yang untung tu?

Lulu Caldina berkata...

happy birthday ammar :)

AMMAR YASIR berkata...

Lulu Caldina: Thanks Lulu