TUTORIAL TUKAR PERKATAAN COMMENT PADA BLOG

TUTORIAL MENUKAR PERKATAAN COMMENT PADA BLOG
3
Assalamualikum dan salam sejahtera.
Khas untuk anda kali ini Ammar akan tunjukkan cara-cara untuk menukar perkataan “comment” yang berada dibawah entri kepada perkataan anda sendiri. Sebagai contoh seperti gambar diatas ini yang Ammar ambil dari blog sahabat blogger YanaMIB. Kalau perempuan mesti suka main tukar-tukar kan? Ammar tak suka sebab Ammar lebih sukakan simple dan kemas. Tutorial ini khas untuk yang suka duk solek-solek blog tu. Nak tahu caranya? Jom ikut tutorial kat bawah ni.
 
1. Log in > Design > Blog Post > Edit > Lihat gambar dibawah.
Untitled
 
2. Seterusnya akan keluar seperti gambar dibawah ini. Tukarkan perkataan yang ditunjukkan itu mengikut citarasa anda. Ikut suka nak letak ayat apa pun.2

3. Klik save dan lihatlah hasilnya.

Selamat mencuba!!!








2 comments.. read them below or add one

anthony dior anthony dior 7 September 2013 2:50 PTG
In his series Archaeological Teasures from the Tigris Valley he performed excavations at battlefield sites and photographed the objects found in an improvised studio on site.
Wholesale NFL Nike Jerseys
dior anthony dior anthony 17 September 2013 5:22 PTG
Thank you. In such a position in Islam is used as a benchmark date. They know this subdivision.nice post.Very inspiring.
Cheap NFL Jerseys
cheap nba jerseys
wholesale nba jerseys
wholesale jerseys