13 Nov 2011

GAMBAR TERBARU NEELOFA DI ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 18

KOLEKSI GAMBAR TERBARU NEELOFA DI AIM 18
Artis yang berasal dari Negeri Cik Siti Wan Kembang ini kelihatan jelita di Majlis Anugerah Industri Muzik ke 18(AIM-18). Memiliki ketinggian 158cm dan berat 47kg, artis ini sememangnya memiliki pakej lengkap sebagai seorang artis yang jelita, Tidak hairanlah jika nama Neelofa disebut sebagai gadis idaman Malaya.

6336851637_bec150e191_o

6336852499_7d1f71942d_o

6336852635_4c1a738f25_o

6337606654_5ba172ccc1_o

6337607046_e05478f29e_o

6337607148_42fac628c1_o

6336851513_75e7d34def_o
KOLEKSI GAMBAR NEELOFA SELANJUTNYA DI SINI

3 ulasan:

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

Tanpa Nama berkata...

baju tak cukup kain...

puterablog1malaysia berkata...

tengok nealofa ni mcm mak budak..hehehehe...aku lebh suka dia berpakaian y lebh simple dengan warna y menarik...warna hijau ni xsesuai..nealofa ni klaw dah ada anak nte badan naik ni..kihkihkih