20 Nov 2011

KEK ANGRY BIRDS

Kek Angry Birds
Rasanya sekarang ni dah ramai orang kenal dengan games angry birds kan? Sampaikan banyak gila produk sekarang ni bernama angry birds. T-shirt, beg, bantal, mug, sarung bantal, keychin, kasut, seluar, dan banyak lagi. Dan yang terbaru Ammar dapat tahu keke angry birds pun dah ada.

Macam-macam kreativiti manusia zaman sekarang ni kan? Dengan satu jenama mereka pelbagaikan produk tu. Hebat kan? Ammar fikir jugak bila lah ada kek muka Ammar pulak. Heeeeeeeeeeee…… Nak tahu tak Ammar dapat kat mana gambar ni? KLIK SINI.

Kek Angry Birds..
Kalau korang nak tengok gambar angry birds yang sebenar KLIK SINI.

1 ulasan:

Awan Biru berkata...

Angry bird tu takleh senyumkah? Sian kek tu hilang seri.